barbuskaa komentáře u knih
Knížka je fajn, stejně jako jiné od Jojo... Ale ze všech jejích knih je pro mě asi nejslabší...
Sérii odstínů miluju, ale tenhle díl mi trval strašně dlouho, než jsem přečetla.. Bylo to více méně úplně stejné, jako první díl, pouze z pohledu Christiana.. čekala jsem více rozhovorů třeba s Elenou, nebo s kýmkoliv jiným. Nedozvěděla jsem se nic moc nového,proto zklamání..
Tuto sérii mám moc ráda, ale bohužel pro mě nejslabší díl... Hrdinové z předchozích dílů mi v této knize přišli až moc dokonalí a přeslazení.. Začátek zdlouhavý..
knížku jsem přečetla, ale nějak mi prostě nesedla.. Jiné knížky ve mě nechají dlouho po přečtení obrovský dojem, ale tady jsem byla skoro ráda, že už je konec..
Knížka je fajn, jen mi přišla nějak slabší, než ostatní.. Ty jsem přečetla jedním dechem, ale do této jsem se nemohla pořádně začíst..
Něco jí prostě chybělo..
Nevím proč, ale knížka mě nenadchla tak, že bych se od ní nedokázala odtrhnout.. není špatná, jen mě tolik nezaujala..
Od této knihy jsem nečekala vůbec nic.. v podstatě už jsem neměla co číst a tak jsem jí zkusila.. velice mile mě překvapila, nejen, že jsem jí přečetla během jednoho dne, ale už se nemůžu dočkat, až bude pokračování.. prostě paráda :)
Knížka byla fajn.. ale myslím si, že předchozí série mě asi bavila trochu víc..
Pro mě je tato kniha strašně zvláštní.. v podstatě mě nebavila a zároveň jsem se od ní nedokázala odtrhnout.. první polovinu dost často i slza ukápla a byla jsem opravdu napjatá, jak to celé dopadne.. bohužel jsem se dočkala až na úplném konci, což je trochu škoda.. forma psaní dopisů mě teda až tolik neoslovila, ale musím uznat, že je to hodně zajímavý nápad..
Moc se mi to líbilo,nevím proč, ale nějak mě tenhle příběh dostal.. vůbec by mi nevadilo, kdyby bylo pokračování, třeba o Travisově zaměstnání :) prostě super..
Jsem strašně mile překvapená touto autorkou, nečekala jsem od knih z této série nic, ale četla jsem všechny tři díly jedním dechem.. moc se mi líbí, jak jsou všechny díly propojené :)
Tuhle sérii prostě miluju, už se nemůžu dočkat na další díl..
Moje druhá knížka od J.Lynn a super.. :) pro romantické dušičky je to super kniha :)
Knížka super, přesně jak už bylo napsáno.. Pro čtenářky,které mají rádi romantiky je to super čtení :) mě se to líbilo a moc se těším na příběh z Travisovy strany :)
Kdyby bylo možné ohodnotit knihu milionem hvězdiček, rozhodně bych je této knize dala.. Po přečtených komentářích jsem si říkala, že to asi bude slabší dílo této autorky.. ale opak je pravdou.. Pro mě stejně silný příběh jako u předchozích dvou knih, které jsem přečetla.. Pro mě je Jojo Moyes tou nej autorkou..