Barumic komentáře u knih
Zas tak uplna blbina to nebyla. Pribeh hodne pripominajici Pretty woman. Zajimava dejova linka, hodne sexu. V jedne chvili je dej dost napinavy, zahy ale prijde rozlusteni, takze nic narocneho.
Vylozene oddechove cteni.
(SPOILER) Hezky napsana kniha pro deti, aby pochopily, ze i kdyz se v urcitych situacich nezachovaji nejlepe, rodice je budou vzdy bezpodminecne milovat. Je to sice jednohubka, pro nektere deti muze byt ale dlouha. Jsou v ni vykresleny tri situace (pocit menecennosti, pocit neschopnosti a nakonec neposlusnost - strach - vztek - odpusteni).
Moc hezka kratka pohadka, jednoduchy pribeh a mile ilustrace. Vhodna i pro nejmensi deti.
Nastesti jsem tuto knihu cetla jako posledni, takze mi neovlivnila nazor na ostatni jeji tvorbu.
Styl psani mi vubec nevyhovoval, pribeh uchazejici, ale i tak jsem docetla az do konce.
Myslim, ze je to autorcina prvotina a jde to poznat. Kazdopadne jeji dalsi knihy jsou velmi ctive.
Precteno sice za jeden den, ale trochu nuda. Fotografie o nicem, napsano jak zakem zakladni skoly.
Pěkné a čtivé vyprávění a nádherné fotografie. Po několika letech jsem ji dostala a přečetla jedním dechem.
Vzhledem k tomu, že tu někdo dost hodně napověděl, kdo je vrah, věděla jsem to už od první třetiny knihy.
Pro mě je tato kniha od Joy jedna z těch slabších.
Kniha se četla celkem dobře, zápletka docela ušla, vrah byl předvídatelný už od doby, kdy se ukázal na scéně. :-)
Moje první kniha od Joy Fielding, která mě přesvědčila, že píše velmi dobře a stojí za to přečíst i ostatní :-)
Začátek moc nic, teprve od třetiny celkem zajímavé. Poměrně předvídatelný děj, ale kniha se dobře četla.
Líbila se mi celá série :o).
Myslím, že to bylo právě to, co na příběhu bylo nejvíce čtivé - že se hrdinka nemůže rozhodnout. Prostě ze života :o).