Beatnice Beatnice komentáře u knih

Pokrevní příbuzní 3 Pokrevní příbuzní 3 Ellen Schreiber

Upírské téma mám vážně ráda. Tady mě ale hodně iritovala hlavní hrdinka. Strašně machruje, hraje si na hrdinku, ale vůbec nedomýšlí rizika a potom ji musí ostatní zachraňovat a riskovat zdraví. Kdyby trochu zapojila rozum a nebyla tak tupá, byla by to fajn série, protože oba upíři jsou dost zajímaví.

05.12.2024 1 z 5

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty 4 Trace: Vzpomínky forenzního specialisty 4 Kei Koga

Tahle série mě vážně baví. Je to klasická cesta za pomstou forenzního experta. Příběh mi hodně připomíná Dextera a mangu Brutal. Zástupce policejních složek trestá případy, na které je spravedlnost krátká (nedostatek důkazů, dobré kontakty, zastrašování svědků atd.). V tomto případě je jako forenzní nepřekonatelný a dokáže najít důkazy i tam, kde jsou ostatní bezradní.

05.12.2024 5 z 5

Solo Leveling 3 Solo Leveling 3 Chugong

Tenhle komiks vážně zboznuju. Hlavní hrdina sílí s každou misi. Pálí mu to a dokáže se, i trochu se štěstím, dostat z každé prekerni situace. A že jich je požehnané. Jen mám obavu, aby ve stínu urputneho levelovani neztratil sám sebe. Už teď se začíná povahově dost měnit. Moc se ale těším na další díly, protože každý další díl je lepší a lepší. Anime podle této předlohy je taky super. Rozhodne všem doporucuju.

28.11.2024 5 z 5

Všichni na palubu! : komiks o svatých Všichni na palubu! : komiks o svatých Bruno Dolif

Tak tohle jsem nečekala. Pokud si myslíte, že se doctete něco nového o všeobecně známých svatých, myslíte se. Až na asi 3 jsem nikoho neznala. Dost mě překvapilo, že řada z nich byla blahořečena jen za to, že pravidelně chodili do kostela a modlili se. V tom případě je s podivem, že svatých není mnohem víc. Jak asi církev tohle rozhoduje.

21.09.2024 2 z 5

Procitnutí Procitnutí Lisa McMann

Nejak jsem se po rade knizek v ich-forme nemohla szit s vypravenim v er-forme. Prislo mi to takove neosobni a nedokazala jsem se zacist a prozivat osudy s hlavni hrdinkou.

24.06.2019 2 z 5

Chci to taky! Chci to taky! Ellen Berg

Klasicky romanticky pribeh s happy endem. I kdyz me nejdriv hlavni hrdinka strasne vytacela, nakonec se mi kniha libila. Presne takovou oddechovku jsem potrebovala.

25.09.2018 3 z 5

Kluk mého srdce Kluk mého srdce Huntley Fitzpatrick

Cekala jsem vic. Prvni dil byla pekna romantika. Druhy dil se tocil jen kolem deti a pritom hlavni hrdinove byli devatenactileti.

27.07.2018 2 z 5

Pes a já Pes a já Roy MacGregor

Ctivy, oddychovy.

19.01.2017 4 z 5

Náhradní princ Náhradní princ Lenka Lanczová

Ctive, naprosta klasika s varovanim pred schuzkami s neznamymi.

10.01.2017 4 z 5

Na ocet: Deník slečny Daniely Na ocet: Deník slečny Daniely Jiří Růžička

Vazne vtipna prirovnani, bavila jsem se naramne. Knizecku jsem precetla jednim dechem a nad cynickymi poznamkami se nasmala. Ken je trosku jednotvarna a nenapadita.

12.11.2016 3 z 5

Šerochodec Šerochodec Kat Richardson

Koukám, že nejsem jediná, která od knihy čekala víc. Děj hodně rozvleklý, napětí minimální a výklady o Šeru natolik "vědecké", že jsem se v nich někdy i ztrácela. Druhý díl rozhodně vyhledávat nebudu.

25.02.2015 2 z 5

Nemám žádné jméno Nemám žádné jméno Dagmar Hilarová

Velmi ctiva,text je prokladany ukazkami jeji poezie,ktera naprosto realisticky seznamuje s nastrahami zivota v lagru. Doporucuji si precist.

15.01.2015 4 z 5

Nevěra Nevěra Paulo Coelho

Čtivé, celkem se ale liší od jeho předchozích knih. Styl psaní je trochu odlišný a ještě jsem se úplně nerozhodla, jestli je to dobře nebo ne. Každopádně některé pasáže určitě osloví velkou řadu žen ve středních letech. Bohužel jsou prokládané rozvleklým uvažováním o ničem.

18.11.2014 3 z 5

Už je tady zas Už je tady zas Timur Vermes

Velmi vtipně napsaná kniha. Docela dost jsem se nasmála. Autor výborně zachytil způsob Hitlerova projevu. Velmi přesvědčivé, ale zároveň vtipné.
Docela i zajímavý pohled na "Hitlerův" názor na pravicové strany a kluby nacionalistů. Zaujalo mě i zobrazení lidí, kteří si vůbec neuvědomovali hrozbu, která by mohla přijít. Zajímalo by mě, zda by dnes lidé opravdu dokázali odhalit hrozbu nebo by si až moc pozdě uvědomili, že se historie opakuje.

14.09.2014 3 z 5

Věk zázraků Věk zázraků Karen Thompson Walker

Příběh, který by se klidně mohl odehrát. Zajímavá myšlenka, rozhodně neotřelý příběh, zajímavé sledovat, jak se jednotlivý lidé vyrovnávali se změněnými podmínkami.

14.09.2014 3 z 5