Berny komentáře u knih
Nucený humor, co věta, to pokus o vtip, ale ani jednou jsem se nezasmála. Zpočátku mi přišla kniha vyloženě trapná, ke konci jsem si už zřejmě zvykla.
Časté opakování „humorných“ scén nebo slov.
Mě prostě Zola baví, takže za mě super, i když některé části jsou opravdu zbytečně zdlouhavé, kolikrát jsem si musela přečíst dvakrát, protože jsem neudržela pozornost. :)
Co mi ale vzalo požitek z knihy, bylo množství chyb, které obsahovala, takže pozor na vydavatelství Omega - knihy Dobrovský.
Za mě tedy bohužel NE. Kniha je opravdu pěkně psaná a dobře se čte, ale příběh byl za mě na 1 hvězdu.
Již někdy v půlce příběhu jsem si říkala, jak se tohle všechno chce vysvětlit a rozuzlit. Jak ubývalo stránek, tak mi začínalo být jasnější, že žádné rozuzlení nebude a zbytek knihy mě vyloženě rozčiloval. Ten fantasy konec...
Někde v půlce knihy (myslím) hlavní hrdinka zapomene kufr v taxíku, když pospíchá do soudní budovy. Po zbytek knihy jsem čekala, kdy se k tomu autorka vrátí a ono nic. :D
Nic moc, kniha měla hlavně šokovat, nic zásadního se tam člověk nedozvěděl. Též mě to v půlce už přestávalo bavit, pořád to samé dokola, zajímalo by mě, kolik z toho je pravda... ale byli tam i zajímavé momenty, člověk si při čtení automaticky říká "ten je fakt zvrhlej", ale nejsou vlastně větší zvrhlíci ti okolo? Třeba ty holky (většinou), které kývly na všechno. :-o
Skvělá! Obsahuje všechny možné testové otázky. Stačí jednou přečíst a testy z autoškoly jsou v kapse. :)
Zajímavá knížka, pěkně se čte, až na slova typu fereastra, turnul, retea - v tom jsem měla trochu zmatek. :)
Zklamal mě konec, lépe řečeno, zklamalo mě, že kniha NEMÁ konec!