Bobča komentáře u knih
Tato kniha není o jednom přečtení. Je tam vše, co potřebujete vědět o fungování stravy na člověka. Budu v ní listovat asi do konce svých dnů. Bible zdraví, lásky a porozumění nejen sebe.....
Můj vánoční dárek:) Po všech knihách Johna Grishama si asi dám pauzu. Už mně tolik nebavila jako předešlé. Nemohla jsem ji dočíst.
Dostat pohled od manžela, o kterém máte oficiální zprávu, že jej v Keni, kde pracoval na krokodýlí farmě a potkalo jej neštěstí a že je mrtev /sežraly jej krokodýli/, je poněkud děsivé. Po prvním díle to začíná dcela napínavě a tak jsem zvědavá jak se Josephine - šedá myška - vyspořádá s touto informací. Trochu moc náhod, které se ji stávají věští naínavější čtení. Už se těším na víkend, kdy bude prostor na klidnéčtení:)
Zvláštní a neskutečně jiná než všechno co jsem doposud četla. To prostě nejde s ničím srovnávat. Neměla jsem žádná očekávání , protože takto přistupuji ke každé knize - prostě originál se vším všudy. Těším se na další díl, kde všechno načaté a nedořečené určitě bude objasněno. Děj, postavy i krajina jsou nádherně propracované, úžasné fotky. Taky se těším na filmové zpracování od Tima Burtona. Knihu mohu jen doporučit:)