Boggy Boggy komentáře u knih

Černá kniha českých bestiálních vrahů Černá kniha českých bestiálních vrahů Jaromír Slušný

Pěkně udělaná kniha, bohužel i takoví lidé žijí mezi námi. Moc smutné to je.

14.01.2014 5 z 5

Brontosauři Brontosauři Jan Nedvěd

Tyto texty byly kdysi kultovní záležitost, ale když se podívám na jejich dnešní život a to jak se prezentují, nevím už jim to prostě něják nevěřím.

13.01.2014 3 z 5

Nahá pravda Nahá pravda Vladimír Pikora

Je dobře, že měl někdo odvahu tohle napsat. V poslední době se zase všichni tváří, že se nic neděje.

13.01.2014 5 z 5

Saúdská Arábie: mezi tradicemi a moderností Saúdská Arábie: mezi tradicemi a moderností Ondřej Beránek

Precizní a velmi fundovaná práce.

07.01.2014 5 z 5

Tajemství a hříchy rytířů templářského řádu Tajemství a hříchy rytířů templářského řádu Jaroslav Šedivý

Velmi zajímavá knížka, nejlepší věc na toto téma a od českého autora.

07.01.2014 5 z 5

Život s deprivanty. I, Zlo na každý den Život s deprivanty. I, Zlo na každý den František Koukolík

Hodně smutné téma, ale vynikající práce obou autorů.

30.12.2013 5 z 5

Starožitník Starožitník Julián Sánchez

Žádný Eco to sice není, ale mě ta kniha bavila číst.

25.12.2013 3 z 5

Kola Kola Arthur Hailey

Kniha z prostředí automobilového průmyslu své doby se dobře čte,ale podle mě zaostává za tím nejlepším od tohoto skvělého autora.

25.12.2013 3 z 5

Detektiv Detektiv Arthur Hailey

Bohužel úplně poslední knížka tohoto skvělého autora. Moc dobré čtení.

25.12.2013 5 z 5

New York New York Edward Rutherfurd (p)

Pěkný historický román o dějinách tohoto města a Ameriky vůbec. Autor uplatňuje zajímavé schéma vyložit dějiny na konkrétním životě několika generací rodin. Má to však jednu chybu, každé generaci se věnuje pouze letem světem a jen někdy trošku důkladněji, a to je to co mi vadilo. Proto jenom 4 hvězdy.

23.12.2013 4 z 5

Má krásná špionka Má krásná špionka Colin Falconer (p)

Není to úplně špatná kniha, ale spíše než historický román, je to román pro ženy v historicky věrných kulisách. Autor napsal již lepší knihy.

23.12.2013 3 z 5