Bombr komentáře u knih
Největší blbost jakou jsem kdy četl. Jako dítě jsem ji četl z důvodu povinné četby a ani nedočetl.jako dospělý jsem ji četl znovu , když ji měl za povinnou četbu můj syn. I on konstatoval že větší hovadinu nečetl.
Má první kniha od tohoto spisovatele a asi i poslední .Prvních 200 stran šílená nuda, už jsem myslel že to ani nedočtu.Pak už je to lepší. Konec jako by nijakej, asi už ho to nebavilo psát.
Mohla by to být dobrá kniha ale po vynechání pasáží o ničem a viselektování tak na 150 stran.
Zatím jsem od této autorky přečetl 7 knih a je to všechno stejná nuda na jedno kopyto.
Velmi pěkná kniha. Řekl bych že jedna z nejlepších co jsem četl o našich letcích za 2sv války .Možná by nebylo marné ji po tolika letech vydat znovu. O tomto osudném letu napsal knihu i další přeživší Alois Šiška jmenuje se KX-B neodpovídá.
Nuda nuda a ještě jednou nuda.Postrádá to děj ani jsem to nedočetl.
Hrozná nuda,Musel jsem se opravdu hodně nutit abych to dočetl a to asi jen proto že jsem knihu dostal k vánocům.Žádný pořádný děj,pořád jen zdlouhavé popisy .
Někdy totálně bez hlavy a paty.První a poslední kniha tohoto autora.
Připadá mi že autor byl totálně sjetej , protože takovou hovadinu bez hlavy a paty by nemohl jinak napsat.No a ten film je taky hovadina
Skvělá kniha.Škoda , že se mi nikdy nepodařilo sehnat zbylé dvě knihy z trilogie Hain
Nádherná povídka Kosa a skvělý Sloup ohně. Jinak nic moc - nuda