Brambu
![Nauč mě milovat Nauč mě milovat](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49590/nauc-me-milovat-49590.jpg?v=1386376144)
Ano, ano. Název je velmi zavádějící, ale nakonec v této knize najdete několik povídek o různých vztazích a jejich představě o lásce a zamilovanosti. Říkám proč ne...
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Proč odcházíš… Proč odcházíš…](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49591/proc-odchazis-49591.jpg?v=1288342784)
Povídky na téma odcházení. Odchod, ať už ze života někoho či ze života pozemského... Smrt, trápení a soužení. Odchod ovšem takový je. Stejně jako tento cyklus povídek, ale najdou se tu i zábavné příběhy.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zápalné oběti Zápalné oběti](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42348/zapalne-obeti-jx2-42348.jpg?v=1675931459)
Páni, tak takové představení moje oči dosud nečetly... Až mi to pomalu vyrazilo dech. Anita se mění ze dne na den, z minuty na minutu. Že dokáže ovládat zombie, budiž i ovládnutí mladších upírů bych skousla, ale že se z ní stane lukoi a tak silná... teda, teda, teda. Pěkně se nám holka mění, co bude dál? Teď, když je silnější než pán města a dokonce i než pán šelem mám obavy, aby se z ní nestalo taky něco "nelidského". Uvidíme uvidíme co se z ní nakonec vlastně ještě vyklube, protože příběh dále pokračuje =)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Smrtící tanec Smrtící tanec](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28572/smrtici-tanec-KEb-28572.jpg?v=1675930847)
Každé pokračování je tlustší a tlustší, ale to mě rozhodně neodradí. S Anitou dál prožívám její boj proti upírům. Ale už to není jako dřív, je tu vidět určitý pokrok v Anitině chápaní právě těchto nestvůr. Anita samu sebe pomalu začíná považovat za nestvůru a tak už jí není proti srsti s těmito nestvůrami sdílet svoji moc. Ovšem moc nebude to poslední co s nimi bude sdílet...
Nadšení nedočkavci se konečně dočkají i dech beroucí erotické scény. Tleskám, velice povedené zakončení další části příběhu.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![101 strategií jak se nezbláznit v šíleném světě 101 strategií jak se nezbláznit v šíleném světě](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51874/strategii-jak-se-nezblaznit-v-silenem-svete-51874.jpg?v=1289431986)
Jde o hodně naučnou knihu, která je rozdělena do několika kapitol, kde každá kapitola popisuje nějaký zásadní problém. Dá se lze nálezt mnoho pozoruhodných a zajímavých věcí, ale najdeme zde i ty obecné již známé věci a problémy. Tato kniha rozhodně neuškodí, ale jedná se o pravdu o hodně naučnou, takže žádné zábavné prvky zde nehledejte.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Obsazeno Obsazeno](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1261/obsazeno-I6o-1261.jpg?v=1528095903)
Volné pokračování příběhu Pavly a jejího života v Praze. Chvilkami jsem se v knize ztrácela, ale jinak velmi odpočinkové čtení.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Šťastné a veselé... Šťastné a veselé...](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42780/stastne-a-vesele-42780.jpg?v=1281998104)
Tato kniha plná povídek mě vcelku zklamala. Asi jsem čekala více vánočních a veselých příhod.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Bereme, co je Bereme, co je](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1260/bereme-co-je-1260.jpg?v=1231259030)
Zajímavě popsaný život dívky, která prochází obdobím radosti, lásek a zklamání a to vše v době, která nebyla pro nikoho jednoduchá. Na můj vkus málo vtipná, ale rozhodně oddechové čtení pro chvíle volna.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Honba za přízraky Honba za přízraky](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22055/honba-za-prizraky-22055.jpg?v=1246704588)
Né příliš strašidelné, ale i přesto zábavné čtení, na můj vkus je konec trošku protáhlejší.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Krátké pohádky pro unavené rodiče Krátké pohádky pro unavené rodiče](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14/kratke-pohadky-pro-unavene-rodice-6386fe6c1639b.jpg?v=1669791340)
Zabavné vyprávění o jedné rodince a jejím všedním životě.