brečo komentáře u knih
Veľmi dobrá kniha.. prečítaná za deň, avšak niektoré motívy boli podobné ako v predošlých autorkiných knihách.
Fyzická geografia je tu rozpísaná veľmi dobre, ale regionálna geografia tu nie je veľmi hlboko prepracovaná.
Kniha je písaná formou esejí od rôznych autorov, čo sa v rôznych časťiach prejavuje prílišnou subjektivitou. A tiež autori často zostávajú len na povrchu problematiky a neuvádzajú nejaké historické podrobnosti a súvislosti.
Videla som najskôr film a kedže sa mi zdal taký bez rozuzlenia, povedala som si, že si prečítam knihu. Avšak v postavách som sa niekedy strácala a state boli tiež bez záveru, tak som si veľmi nepomohla :) Ja mám proste rada knihy s jasným záverom.
No, ak by nebolo Jo a Laurieho tak tú knihu asi nedám. Boli to jediné normálne postavy v knihe. Presne ako napísali ostatný dej nedokončený, plytké postavy - Meg zaujíma len jej vzhľad a ako u vnímajú ostatní, Amy je rozmazlená, Beth nekomunikuje so svetom (človek ani nevie prečo), Meredith je alkoholička, ktorá sa o nič nezaujíma. K tomuto sa fakt už nevrátim
Vynikajúca a vtipná knižka :D Rada sa k nej ešte niekedy vrátim
Knižku som si tiež vybrala to výzvy, ale bolo to fakt super. Zasmiala som sa a rozhodne si od autorky prečítam aj iné knihy.
Knižku prečítala rýchlo a hladko. Napriek tomu som počas čítania silne uvažovala či už akože autorke došla inšpirácia alebo som len ja nepochopila jej posolstvo v tejto knihe. Myslím si, že sa k tejto knižke už asi nemám potrebu vrátiť. Ako tu bolo napísané mám pocit prečítanej série. Nič ohurujúce.
Táto séria je skutočne tuším nekonečná. Avšak zrovna uvedená časť sa mi skutočné pozdávala vzhľadom na svoju detektívnu zápletku. Podľa môjho názoru jedna z vydarených častí tejto série.
Výborná kniha. Zaujímavo a stručne podané príbehy osobností, ktoré stojí za to poznať :)