bruntal komentáře u knih
I kdybych chtěl, tak na tomhle vtipném dílku nemohu najít chybu.
Kniha se mi celkem líbila. Není to nic světoborného a pokud od toho nečekáte příliš, tak zklamaní nebudete.
Kniha má ambici pobavit, několikrát s poněkud větší nadsázkou avšak neurazí. Oddychové čtení.
Lehce nadstandardní cestopis. Textu ani málo ani moc. Četlo se to dobře, ale bestseller to taky není.
Mám rád tento odlehčený humor. P.G.Wodehouse mne snad ještě nikdy nezklamal. Tentokrát bez výraznější zápletky či mimořádně zašmodrchaného děje, ale stále chytré, vtipné a okouzlující.
Moc nechápu relativně nízké hodnocení. Pro mne to byla jedna z nejlepších Wodehousových knih. Brilantní zápletka, opět skvěle popsané postavy a úžasné hraní se slovy.
Opět vtipná, inteligentní, odlehčená zábava.
První část nebyla až tak čtivá, ale druhá půle vše vynahradila. Celá trilogie je balzám na duši.
Vtipná i když místy lehounce nepřehledná (možná překladem?) satira. Rozhodně si přečtu i další autorovy knihy.
Můj první P. G. Wodehouse, ale rozhodně ne poslední. Přečteno za dva večery. Jakože mi Anglie v dobách, ze kterých kniha je nic moc neříká, tak toto bylo skvostné.
Zvláštní, ale poutavý cestopis se spoustou zajímavých informací o navštívených místech. Příjemné čtení.
Skvěle napsaná kniha, výborně popisuje historická fakta a souvislosti včetně soudu nad dopadenými vzbouřenci.