Buchtičkajani Buchtičkajani komentáře u knih

Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat Jak se žije padesátkám aneb Čarodějnice neupalovat Radim Uzel

Vtipná odechovka pro ženy 50+. Zasmějete se, zamyslíte a někde se i najdete, uslyšíte ...

29.04.2023 3 z 5

Tina Tina Hana Repová

Kniha plná emocí, ze života, dobře se čte. Každý sourozenec má svuj příběh, své tajemství, které se postupně dozvíme, snad.

10.03.2023 5 z 5

Hodná holka, zlá krev Hodná holka, zlá krev Holly Jackson

Opět skvělé. Tentokrát jsem byla napnuta, až do konce. Vřele doporučuji.

11.02.2023 5 z 5

Špinavá tajemství Špinavá tajemství Helen Cooper

Čtivá, napínavá, plná tajemství které postupně vyplouvaji na povrch.

13.01.2023 4 z 5

Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

Moc hezký příběh. Je v něm tajemství, nenávist , láska, ale je to i rasové problematice. Doporučuji.

10.12.2022 5 z 5

Dar Dar Louise Jensen

Zajímavé téma o kterém jsem neslyšela. Chvílemi se to dost táhlo, ale zvědavost vás nutí číst dál, ale ten konec mě zklamal.

15.10.2022 3 z 5

Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Knížku jsem dostala už z pomůckou, papírek, kdo ke komu patří a to mi pomohlo se hned od začátku v postavách neztrácet. Každý máme své tajemství a o tom příběh je. Čtivé, zamotené, s otevřeným koncem.

05.07.2022 4 z 5

Život, na který metr nestačí Život, na který metr nestačí Karolina Mikšíková

Čtivé, vtipné, oddechové. Doporučuji, určitě se pobavíte.

28.06.2022 4 z 5

Dům hedvábí Dům hedvábí Tabea Bach (p)

Podle obálky jsem do ruky brala romantiku ,ale ne, sice pohodové čtení, romantika je tam v pozadí. Mě se knížka moc líbila. K látkám mám kladný vztah a tady z popisu výroby hedvábí, jsem úplně zatoužila daný šál vlastnit . Škoda, že už tkalcovna neexistuje, klidné bych ji navštívila.

27.06.2022 4 z 5

Sága rodu Hardacrů Sága rodu Hardacrů C.L. Skelton

Moc hezká pohádka pro dospělé. Příjemná odechovka, která se dobře čte.

24.05.2022 4 z 5

Na viděnou příští léto Na viděnou příští léto Elin Hilderbrand

Mili, čtivý, i smutný příběh. Krásná, ale docela reálná romantika, žádná slaďárna. Kniha je inspirovaná filmem Příští rok ve stejnou dobu, ještě jsem ho neviděla a musím ho určitě vidět. Příjemná odechovka, a doporučuji přečíst.

16.04.2022 4 z 5

Vítr to ví Vítr to ví Amy Harmon

Moc hezký a zajímavý příběh o cestování v čase. Romantika ale moc hezká, příjemná.
Trochu mě zklamal konec. Ale jinak se moc hezky četla doporučuji.

27.12.2021 4 z 5

Žena tří mužů Žena tří mužů Anna Beatrix Bártová (p)

Příběh Jitky se mi líbil, i když je smyšlený, ale historické události jsou pravdivé, na mě jich bylo trochu moc a nezaživně podané.

07.11.2021 4 z 5

Stříbrná křídla Stříbrná křídla Camilla Läckberg

Po přečtení prvního dílu, jsem se těšila na pokračování. Pro mě, ale zklamání. Podobný scénář, Faye se opět naivně zamiluje a pak se msti. Chvíli naivní a pak chladnokrevná vražedkyně. Žádné napětí,lehké drama s erotickými prvky.

24.10.2021 3 z 5

Štěstí na dně silné kávy Štěstí na dně silné kávy Agnès Martin-Lugand

Myslela jsem si, že beru do ruky romantiku, chtěla jsem odechovku, ale je to spíše příběh ze života, i když konec, trochu nereálný. Mě se to líbilo, žádnou velkou romantiku nečekejte, ale čte se to moc hezky.

05.10.2021 4 z 5

Horečka Horečka Deon Meyer

Kniha je ma dnešní dobu, až moc reálná, donutí vás přemýšlet, a hlavně doufat, že takto nedopadneme.
Jinak napínavé, čtivé, kniha ma spád a ten konec....

05.08.2021 5 z 5

Polibek jako dezert Polibek jako dezert Poppy J. Anderson

Příjemné romanticka odechovka na jedno odpoledne, na dovolenou to pravé čtení, ale pozor, chvílemi se vam budou sbíhat sliny.

21.07.2021 4 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

Kniha se četla moc dobře, i když je to vlastně psychologický román, má skvělý, nečekaný závěr, nechybí napětí, překvapení i smutek, prostě doporučuji přečíst.

12.07.2021 5 z 5

Lvářka Lvářka Tereza Janišová

Krásné čtení. Moc hezká romantická pohádka, milá, čtivá.. Knížka vás pohladí po duši..

02.06.2021 5 z 5

Svítání Svítání Virginia Cleo Andrews

Uf, moc pěkná a zároveň smutná knížka.Chvíli mi trvalo, než jsem se začala, ale pak už se četla sama. Příběh plný zvratů a překvapení. Moje první knížka od autorky a rozhodně ne poslední.

25.05.2021 5 z 5