Bunburistka

Třetí díl mě opravdu moc bavil, s chutí se pustím do dalšího. Doporučuji :)

Zcela upřímně se přiznám, že mě sexuální scény v knize začaly opravdu nudit. Většinou se všechno opakuje a nic nového se neděje. Neustálé opakování mě poměrně odrazovalo, přesto jsem knihu dočetla do konce.

Musím říct, že jsem prvně nevěděla do čeho jdu. Na rozdíl od jiných knížek jsem se začetla opravdu lehce, děj ubíhal...prostě oddychové čtení.

Pěkný dystopický román se zajímavým námětem, určitě všem doporučuji :)

Nádherně napsaná kniha, přečetla jsem ji na cestě na dovolenou jedním dechem.
Čistá láska, co víc dodat.
Vřele doporučuji :)

Musím přiznat, že jsem knihu četla v roce 2008, ještě předtím, než vypuklo "Twilight šílenství" a ještě než se všechny knížky změnily na knihy o upírech s "nebezpečným" trojúhelníkem. Popravdě musím říct, že se mi kniha líbila. Ale následné omílání tohoto tématu mi knihu trochu znechutilo (což je silné slovo), a v nejbližší době ji číst znovu nehodlám. Ale jak říkám, tenkrát jsem z knihy byla naprosto unesená. Přesto jí musím dát s odstupem času jen tři hvězdičky, ale jen díky neustálému omílání tohoto tématu.

Vtipná knížečka pro nejmenší :D

Velice dojemná novela, která nenechá jediné srdce chladné

Tuto knížku jsem četla poměrně dávno, náhodou jsem na ní narazila v knihkupectví. Teď už bych si ji asi číst znovu nechtěla, abych na ni nezměnila názor, jelikož mě baví jiné knihy. Tenkrát jsem vůbec nevěděla, co od ní mam očekávat. A popravdě musím říct, že předčila mé očekávání. Dodnes si pamatuji určité scény, které se v knížce udály. Doporučuji :)

Chvíli trvalo, než jsem se do knihy začetla, ale pak to jelo jako po másle :D, skvělá knížka

Musím se přiznat, že jsem četla jen tento díl. Bylo to na dovolené a já se od této knížky nemohla odlepit. Doporučuji !

Velice poutavá knížka. Když se začtete, budete chtít vědět, jak sourozenci dopadnou, doporučuji :)

Tato knížka mi velice přirostla k srdci. Už je to přeci nějaká doba, co jsem si ji četla, ale i přesto obohatila moji fantazii a určitě se k ní znovu vrátím :)

Toto dílo se mi velice líbilo. Vtipné, svižné, výstižné. Vtip dodával celému dílu šťávu, díky dialogům tato divadelní hra téměř protékala mezi prsty a výstižné proto, že to i v dnešní době platí na společnost. Doporučuji :)

Byla jsem zvědavá, jak je tato kniha psaná. Výsledek? Stojí za přečtení, rozhodně je lepší jak "některé" dnešní erotické knihy :))

Tak na tuto knihu jsem byla velice zvědavá. Přečetla jsem pár stránek a musela jsem ji odložit. Musím říct, že mě absolutně nezaujala, ba mě dokonce odradila. V nejbližší době se k ní vrátit nehodlám, ale časem ji znovu šanci dám.

Baltazara jsem si prostě zamilovala, přece mi byl o něco sympatičtější než Lucas. Děj má opravdu spád, celkově je kniha velice čtivá. Než se nadějete, otáčíte poslední stránku a uháníte pro další díl ! :)

Balthazara jsem si opravdu mooc oblíbila. Přirostl mi k srdci. Na tento dodatek ke knižní sérii jsem se velice těšila. Knihu jsem si chtěla vzít s sebou na dovolenou, to jsem ovšem nevydržela a během jednoho dne ji přečetla jako nic. Škoda, že není delší ! :)