Bunburistka komentáře u knih
Skvělá knižní série. Jedna z mým nejoblíbenějších. Knihu jsem si přečetla až po shlédnutí filmu a opravdu nelituji. Takovýto námět byl po poměrně dlouhé době nový, vše je skvěle vymyšlené. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Přečetla jsem ji již dvakrát a hodlám po čase opět znovu. Všem doporučuji ! :)
Musím říct, že jsem takový konec rozhodně nečekala a byla jsem dost rozpolcená. Ale i přes ten konec musím říct, se mi kniha velice líbila a celá série si zaslouží pevné místo v mé knihovně. Doporučuji :)
Baltazara jsem si prostě zamilovala, přece mi byl o něco sympatičtější než Lucas. Děj má opravdu spád, celkově je kniha velice čtivá. Než se nadějete, otáčíte poslední stránku a uháníte pro další díl ! :)
Balthazara jsem si opravdu mooc oblíbila. Přirostl mi k srdci. Na tento dodatek ke knižní sérii jsem se velice těšila. Knihu jsem si chtěla vzít s sebou na dovolenou, to jsem ovšem nevydržela a během jednoho dne ji přečetla jako nic. Škoda, že není delší ! :)
Musím říct, že mě tato série bavila. Námět knihy mě opravdu zaujal. Při čtení děj poměrně rychle ubíhal, a hlavní postavu Biancu jsem si opravdu oblíbila. Určitě si tuto sérii přečtu znovu a všem ji vřele doporučuji ! :)
Tento díl mi přišel oproti předchozím dílům slabší. Byla jsem zvědavá, jak všechno dopadne. Děj mi přišel trochu protahovaný a neměl už takový spád. Předchozí dvě knížky nasadily o něco vyšší laťky, to ovšem nemění nic na tom, že i poslední díl stojí stoprocentně za přečtení. Dávám stejný počet hvězdiček jako u předchozích dvou knížek, protože nejde dát 3,5. :)
Druhý díl této série se mi také líbil. Neustále jsem byla napjatá, jak bude kniha dál pokračovat. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Přečtení absolutně vůbec nelituji a všem vřele doporučuji! :)
Knížka se mi dost líbila, přišla mi v určitém slova smyslu čistá, krásná. Velice mě zaujal námět a s obsahem jsem byla více než spokojená, hlavní hrdinku jsem si opravdu oblíbila. Všem doporučuji si tuto knihu a celou sérii přečíst ! :)
Po přečtení knihy Než jsem tě poznala, jsem se s radostí a chutí vrhla na čtení knihy Poslední dopis od tvé lásky. Knihu jsem si kupovala s velkým očekáváním. Musím říct, že nelituji. Mám jen malilinkaté mínus oproti Než jsem tě poznala a to v tom, že v této knize jsem se občas ztrácela a souvislosti nacházela až v následujících stránkách. Ale konec mi vše absolutně vynahradil a tato kniha se stala nezapomenutelnou. :)
Kniha, která se mi vryla hluboko, opravdu hluboko do srdce. I když už je to pár měsíců, co jsem ji přečetla, zanechala ve mě plno myšlenek, které mě provází téměř každý den. Nádherná, čistá a hluboká knížka ! Všem vřele doporučuji :)
Jsem opravdu moc ráda, že jsem si tuto knihu přečetla. Zaslouží si čestné místo v mé sbírce. Hned mě vtáhla do děje a už nepustila, ačkoliv jsem dost stránek nevěděla, jakým směrem se kniha bude ubírat. Nemohla jsem se od ní vůbec odtrhnout. Děj je velice napínavý. Moc ráda si přečtu další díl !
Tak jako první věc musím říct, že mě potěšila kniha pro teenagery, ve které není hlavní téma upíři! Ze začátku má kniha docela delší rozjezd, ale pořád se objevují nové a vcelku nečekané věci, které čtenáře vtahují hlouběji do děje a následně neodoláte a knihu přečtete ani nevíte jak. :)