Bunburistka komentáře u knih
Tato kniha mě opravdu dostala. Velice čtivá, místy opravdu tajemná. Mohu akorát jen a jen doporučit! :)
Pěkný dystopický román se zajímavým námětem, určitě všem doporučuji :)
Skvělá, nová podoba Popelky! Ani ve snu by mne nenapadlo, že by takováto Popelka mohla "kdesi" existovat. Velmi čtivá knížka.
Určitě si přečtu další díl, všem doporučuji :)
Musím říct, že tuto knihu jsem také četla jako povinnou četbu do školy a souhlasím s předešlými názory, asi také neumím autora dostatečně ocenit. Určitě jsem již přečetla lepší knížky, byť byly delší. K Hrabalovi se už asi vracet nebudu.
Nádherně napsaná kniha, přečetla jsem ji na cestě na dovolenou jedním dechem.
Čistá láska, co víc dodat.
Vřele doporučuji :)
Musím uznat, že tento román je mnohem lepší než sága Stmívání. I když nemusím žánr Sci-fi, někdy se po něm vyplatí sáhnout. Hlavní hrdinka Melanie mi byla vcelku sympatická a takto vytvořený svět se mi opravdu líbil. Hostitel určitě stojí za přečtení :)
Tak tento dodatek k Twilight se mi opravdu líbil. Nečekala jsem, že by dodatek ke knize mohl být o něco lepší než hlavní linie. I když jsem věděla, jak Bree dopadne, přesto jsem si přála, aby se z takovéto kratičké novely stal větší román. Škoda.
Musím přiznat, že jsem knihu četla v roce 2008, ještě předtím, než vypuklo "Twilight šílenství" a ještě než se všechny knížky změnily na knihy o upírech s "nebezpečným" trojúhelníkem. Popravdě musím říct, že se mi kniha líbila. Ale následné omílání tohoto tématu mi knihu trochu znechutilo (což je silné slovo), a v nejbližší době ji číst znovu nehodlám. Ale jak říkám, tenkrát jsem z knihy byla naprosto unesená. Přesto jí musím dát s odstupem času jen tři hvězdičky, ale jen díky neustálému omílání tohoto tématu.
Vtipná knížečka pro nejmenší :D
Velice dojemná novela, která nenechá jediné srdce chladné
Musím přiznat, že jsem knihu četla v roce 2008, ještě předtím, než vypuklo "Twilight šílenství" a ještě než se všechny knížky změnily na knihy o upírech s "nebezpečným" trojúhelníkem. Popravdě musím říct, že se mi kniha líbila. Ale následné omílání tohoto tématu mi knihu trochu znechutilo (což je silné slovo), a v nejbližší době ji číst znovu nehodlám. Ale jak říkám, tenkrát jsem z knihy byla naprosto unesená. Přesto jí musím dát s odstupem času jen tři hvězdičky.
Musím říct, že jsem od této knihy měla velká očekávání. Než jsem si ji přečetla, věděla jsem jen přibližně, o čem by měla být. Absolutně nelituji, že jsem si ji přečetla. Celou dobu jsem očekávala, jak tato kniha dopadne a ten konec, ten jsem opravdu nečekala. Myslím, že tuhle knihu by si měl přečíst téměř každý alespoň jedenkrát za život. Doporučuji ! :)
Skvělý fantazijní svět :) určitě se k této sérii jednou vrátím :)
Tuto knížku jsem četla poměrně dávno, náhodou jsem na ní narazila v knihkupectví. Teď už bych si ji asi číst znovu nechtěla, abych na ni nezměnila názor, jelikož mě baví jiné knihy. Tenkrát jsem vůbec nevěděla, co od ní mam očekávat. A popravdě musím říct, že předčila mé očekávání. Dodnes si pamatuji určité scény, které se v knížce udály. Doporučuji :)
Velice napínavý díl této série. Už od začátku jsem fandila Zaneovi, je mi moc sympatický, kéž byt takových chlapů bylo víc ! :D
Doporučuji !
Miluju tuhle sérii. Určitě předčila i jiné, o dost dražší erotické romány. Tato série je naprosto skvělá. Krásné, erotické a oddychové čtení. Všem doporučuji ! :)
Když sem na tuto knížku náhodou narazila, absolutně by mě ani nenapadlo, že bude patřit mezi mé nejoblíbenější. Opravdu velice čtivé, hlavní hrdinka mi přirostla k srdci. Určitě si ji přečtu znovu :)
Musím souhlasit s předešlými komentáři, Je to úžasná knížka, kterou sem četla jako malá. Vtipná s nádhernými vymyšlenými slovy. Určitě si ji schovám pro své děti, vřele doporučuji :)
Chvíli trvalo, než jsem se do knihy začetla, ale pak to jelo jako po másle :D, skvělá knížka
Musím se přiznat, že jsem četla jen tento díl. Bylo to na dovolené a já se od této knížky nemohla odlepit. Doporučuji !