Bunburistka komentáře u knih
Eragon se mi velice líbil. Pěkně a zajímavě vytvořený svět, doporučuji :)
Velice zajímavý konec knihy. Chudák Lennie, nebo snad ten šťastný? doporučuji :)
Tak podle mě naprosto zbytečně dlouhá knížka. Nejdůležitější a nejzvratnější je v ní převážně konec, ke kterému spěje opravdu, ale opravdu velice pomalu.
Krátká povídka, která nějak extra nezaujme, ale také neurazí.
Žádný z předešlých dílů mě ani malinko nezklamal. To platí i o tomto. Skvěle napsané, jen je škoda, že není o něco delší. Všem doporučuji! :)
Kéž by takových knih bylo víc! Miluju tuhle sérii, všem doporučuji :)
Musím se přiznat, že tajně fandím Stefanovi, je mi velice sympatický :) doporučuji!
Nemám slov. Nej nej nej ! tohle si prostě musíte přečíst ! :)
Tleskám, děj plynul jako voda. Určitě si tuto knížku a celou sérii přečtu znovu. Jedna z nejlepších, doporučuji ! :)
Myslela jsem, že už po šílenství Twilight nebudu číst nic na téma vlkodlaci a upíři. To sem však nevěděla, že se k nim přidá ještě kožoměnec. Nevěděla jsem, po jaké knížce jsem to sáhla. A v žádném případě nelituji. Je to jedna z nejlepších knížek a knižních sérií, co jsem kdy četla. Autorčin styl psaní mi velice vyhovoval a Mercy mi padla do oka. Všem doporučuji! :)
Chtěla jsem dát po prvním díle šanci i tomu druhému, ale prostě mi to nějak nesedlo.
Popravdě...tato série mě nijak zvlášť nezaujala. Možná se k ní někdy vrátím, ale v nejbližší době to nebude.
Musím uznat, že i druhý díl byl velice zajímavý a určitě si přečtu pokračování. Toto je mnohem lepší série než Fifty :)
Musím uznat, že tato série je o dost lepší, než Fifty Shades. Je psaná zajímavějším jazykem, a scény se tolik neopakují. Což se o Fifty říct nedá. Ze začátku mě vcelku vadil stejný rozjezd, ale dále je to mnohem lepší. Takže doporučuji.
Zajímavý námět na knižní sérii, určitě se neztratí, všem vřele doporučuji :)
Třetí díl mě opravdu moc bavil, s chutí se pustím do dalšího. Doporučuji :)
Zcela upřímně se přiznám, že mě sexuální scény v knize začaly opravdu nudit. Většinou se všechno opakuje a nic nového se neděje. Neustálé opakování mě poměrně odrazovalo, přesto jsem knihu dočetla do konce.
Musím říct, že jsem prvně nevěděla do čeho jdu. Na rozdíl od jiných knížek jsem se začetla opravdu lehce, děj ubíhal...prostě oddychové čtení.