Catherine

Nevím odkud začít, styl psaní pro mě nebyl to pravý. Občasní smajlíci..... no to snad nebudu ani komentovat. Tuhle literaturu mám ráda ale tohle bylo na mě moc. Asi takhle nějak z části ten vztah vydadá ale to bylo opravdu moc. Jinak nápad dobrej ale nic pro mě

Opět žasnu nad tím jak jsou knihy od Flanagana čtivé, ale myslela jsem si že 11. díl byl poslední. Není to špatný příběh, ale trochu mi to připadá jak zoufalství udržet se v podvědomí čtenářů, když Bratrstvo nemělo takový úspěch. Jinak kniha je velmi dobrá jen kdyby nenapsal ten 11. díl.

Kniha je čtivá ale myslím že stačilo skončit třetím dílem tohle bylo už moc a pořád to má otevřený konec.

Ze začátku jsem si nebyla jistá jestli se tím prokoušu ale musím přiznat že mě mile překvapilo jak byla čtivá

Nemůžu napsat nic jiného než úžasný nikdy sem knihy tohohle typu neměla moc ráda ale tohle bylo úchvatný. Doporučuji

tato kniha je docela zajímavá někteří by určitě řekly že to není tak úžasné jako drákula, tak předem všechny upozorňuji není to drákula :-D ale má to určité kouzlo

Úžasná knížka, už jsem jí četla asi čtyřikrát a ještě me neomrzela. Je to úplně něco jiného než všechno co napsal. Všem vřele doporučuju.

Kniha z mého pohledu obsahovala dost informací sdělených příjemným způsobem který nenudil. Bylo mi řečeno že autorka si dělá vše okolo knih sama, ale měla by asi zapřemýšlet na spolupráci někoho dalšího. Bylo pro mě velkým překvapením, že kniha obsahovala hodně chyb, nebyli to hrubky pravopisné sama nejsem nějaký přeborník a dělám chyb až hrůza, ale že autorka začala psát nějakou myšlenku použila ,,se,, a trosku se nám do toho zamotala. Jedna z chyb kterou nedokážu odpustit a kvůli tomu hodnotím za čtyři hvězdy je záměna jmen kdy se chtěla zmínit o autorovi: George Orwell a udělala z něj Johna. Jinak je kniha velmi čtivá a těším se že si přečtu další knihy této autorky.

Tohle je příběh ve kterém pokaždé najdu něco nového. Jen kdyby lidé měli aspoň desetinu jeho soucitu hned by bylo lépe.

Velice mne zklamal konec, čekala jsem nějaký pěkný závěr :D

Této knihy jsem se bála, ale je to kniha od mé oblíbené autorky tak jsem se do ní pustila. Českou historii moc nemám ráda a asi bych nenašla téma které by mi bylo vzdálenější než Jan Hus a Jeroným Pražský. V tomto podání mě ale kniha překvapila, nemohla jsem jí odložit. A moc se mi líbily pasáže kdy spisovatelka konzultovala svoje dílo s Lukášem nebo Barytonem. Takže za mě plný počet a opět mě paní Štráfeldová nezklamala.

Trochu zklamání, čekala jsem od toho víc. Není to úplně špatná kniha ale nebylo to asi to co jsem si představovala.

Zajímavá a velmi čtivá kniha, dala mi pár odpovědí a ještě více otázek :D ale nevím jestli je to co jsem hledala. Uvidíme později až se mi to trošku rozleží. Rozhodně bych si jí přečetla znova takže můžu jen doporučit.

Není to špatně napsané, ale nebylo to asi to co by mě opravdu zajímalo jako byla první část, ale dočetla jsem :D

Kniha mi objasnila pár věcí, část o cukrech se mi líbila. Ale konec mi přišel dost srandovní, rozebírání toho co média překrucujou bylo pěkný

Tuhle knihu mám doma opravdu dlouho a až teď jsem se do ní pustila, nechytlo mě to jako většina knih s touhle tématikou. Styl psaní nic moc. Určitě si další knihu od tohoto autora nepřečtu ale zase až tak hrozný to zase nebylo.

Bylo to dlouhý, a na mě moc zmatený. Konec dobrej ale celkově z toho mam rozporuplné pocity a nevím co si o té knize myslet. Ale nemůžu říct že by byla špatná.