Cathlin komentáře u knih
Naprosto skvělé jako audiokniha. Perfektně namluvené. Četla jsem dvakrát po sobě.
Moc mě nenadchla. První polovinu knihy jsem se jen těžko orientovala, poté to bylo lepší, ale pravděpodobně se v nejbližší době k Minierovi nevrátím. Mráz se mi líbil, Tma o něco méně a toto ještě míň, i když závěr nebyl špatný.
Výborná knížka. Čestla jsem jedním dechem a užívala si autorův přesný pohled na proces psaní.
Kniha je psána a v audioverzi i načtena naprosto nevtíravým příjemným způsobem. Velmi dobře se poslouchá a rozhodně jsem byla zvědavá, co bude dál. Nejsem fanoušek detektivek, tuhle knihu jsem dostala jako dárek, ale tady to ani přímo jako detektivka nepůsobí, spíš je to příběh jedné dívky...
Celkem fajn, ale příběh nepříliš originální. Na tu dobu nejspíše něco nového, ale dnes jsme už dál.
Spíše mě zaujalo autorovo líčení a poetika v textu. To bylo moc pěkné.
Naprosto skvělé. Svěží, přirozené a vtipné. Dlouho se mi nic nečetlo tak pohodlně (tedy spíš neposlouchalo jako audiokniha. Perfektně nacteno. Hlas a obsah si spolu sedly jako ulité.)
Zdá se mi jako průměrné romantické dílo s naprosto šablonovitým dějem, který mě zklamal. Doufala jsem, že se příběh bude vyvíjet nějak neotřele, když je kniha prý bestseller, ale bohužel se naplnily mé obavy, že půjde o klišé.
Napsané je to ale tak příjemně, že se to dobře a bez zádrhelů čte. Jako oddychovka, od které člověk nic nečeká, to plní funkci naprosto nenáročného relaxu.
Oddechové čtení - slušný propletenec a slušná sbírka individualit. Dobře se poslouchalo ve formě audioknihy - dobře namluveno různými hlasy. Jen si to budu muset přehrát ještě jednou, abych lépe pochopila vztahy mezi jednotlivými postavami. Napoprvé jsem vše nepochytila.
Nečekala jsem jako první svou knihu od autora takovou pohodovou i kdyz zajimavou záležitost. Aury a tak mě baví a přišlo mi to jako vážně dobře rozpracované téma. Dobry nápad, ale celkově celkem milé čtení. Čekala jsem větší drama, ale autor když to psal, měl už asi tenhle záměr.
Pravděpodobně knihu nedočtu. Cca na straně 200 končím. Text je na mě moc hutný a těžký, špatně se mi v tom hledají důležité body, které měl autor na mysli. Špatně se mi i představují místa děje a postavy jsou mi stále vzdálené.