cedos komentáře u knih
Skvela kuchařka, stejně jako ty předchozí. Přehledné návody a postupy. Sladké ...
Pan Carter nezklamal akčností, zápletkou ani řešením, oceňuji téma ... to je k zamyšlení.
Díky databázi knih jsem objevila Patricii Gibneyovou a opravdu není čeho litovat. Čtvrtý díl, stejně jako předchozí, má spád, děj a neočekávanou zápletku. Doporučuji.
Autorku jsem objevila nedávno a rozhodla se číst sérii od prvního dílu ... žádné zklamání ... naopak nadšení, khniáha má spád, myšlenku , dobře se čte a témata jsou IN.
Moje první kniha od této autorky ... podlehla jsem skvělým recenzím a rozhodně jsem neudělala chybu.
Nové, stylové a překvapující ... prostě kniha od mistra pera.
Pět hvězdiček z nostalgie ... čtenář musí brát zřetel na to, kdy kniha byla napsána.
Angela Marsons ... Kim Stoneová ... skvělá série, ke které už není ani co dodat, tak snad jen, že je mi vždycky strašně líto, když dočítám poslední stránku a další díl ještě nevyšel.
Zase skvělé , napětí, myšlenka, spád a nesmrtelný hrdina. Snad se na trhu objeví další knihy od tohoto autora.
I kyž to nebyl David Raker, ale byl tam .... skvělé čtení, dobře uchopené téma ... zase čtecí paráda.
Námět, zpracování, poučení ... spoustu věcí o Aljašce jsem nevěděla ... Kate a její příběhy jsou čtivé a Obluda je boží.
Baví mě Kate, baví mě Aljaška a miluji Obludu. Krásné čtení.
Napětí, spád, skvělé a zábavné hlavní postavy .... mě to baví a více jsem nečekala .... přesto musím podotknout, že náměty a příběhy autora nejsou tak úplně sci-fi, jak by se mohlo na první pohled zdát.