Centurion Centurion komentáře u knih

Orel mezi vlky Orel mezi vlky Simon Scarrow

Znovu, výborný román, jako celá série. Doporučuji

08.01.2019 5 z 5

Zápisky o válce galské Zápisky o válce galské Gaius Iulius Caesar

Sice mám její nové vydaní, ale jako milovník Římské říše a hlavně Římské legie, baly tato kniha jednoznačná volba a byl jsem opravdu spokojen. Ano jedna se o knihu psanou z jednostranného pohledu (občas až směšné pasáže) ale moc knih z tohoto období není.

10.04.2013 5 z 5

310. stíhací peruť 310. stíhací peruť Jiří Rajlich

Pěkná kniha vypraví o našich hrdinech!

10.04.2013 4 z 5

Gestapo Gestapo Rupert Butler

Můj poklad! Kniha vám poví vše o činnosti gestapa, zaujme. Velmi dobře napsaná

10.04.2013 5 z 5

Římský popravčí Římský popravčí Robert Fabbri

Kniha vás vtáhne a nepustí. Souhlasím první díl by lepší, ale jsem vděčný za každý další díl.
Vřele doporučuji

16.02.2017 4 z 5

15 let v legii : Légion etrangere 15 let v legii : Légion etrangere Stanislav Gazdik

Skvělá kniha o výjimečném člověku(mé ale jedno velké mínus, mohla by být delší, podrobněji probrán život v legii)

13.06.2016 5 z 5

Mosad: Nejslavnější operace izraelské tajné služby Mosad: Nejslavnější operace izraelské tajné služby Michael Bar Zohar

Výborná kniha, chytne a nepustí. Popsané nejslavnější operace Mosadu. Některé popisy operací jsem četl i dvakrát po sobě, opravdu zajímavé. Doporučuji

19.02.2016 5 z 5

Já, berlínský voják Já, berlínský voják Helmut Altner

Poslední měsíce druhé světové války očima sedmnáctí lete-ho odvedence k obraně Berlína. Vynikající kniha, kterou budete od začátku do konce a doufat že to v životě nezažijete.

11.05.2015 5 z 5

Pomsta Pomsta Chris Ryan (p)

Román který vás chytí a nepustí. Když jsem zrovna nečetl tak jsem přemýšlel o tom co bude dále následovat. Skvělá kniha od skvělého autora.

07.01.2015 5 z 5

Příčiny druhé světové války Příčiny druhé světové války Alan John Percivale Taylor

Pro všechny kdo se zajímá o druhou světovou válku, pohled autora vás zaujme k přemyšleni o začátku a průběhu války.
Doporučuji

08.07.2014 5 z 5

Moderní cizinecká legie očima výsadkáře Moderní cizinecká legie očima výsadkáře neznámý - neuveden

Kniha ukazuje cizineckou legii člověka který si jí prošel a byl rád že vypadl. Nový pohled na legii, po dvou knihách které popisovaly legii jen pozitivně docela velké změna. Doporučuji všem kteří o službě v legii sní!!!!!

08.07.2014 4 z 5

Pod znakem orla Pod znakem orla Simon Scarrow

Nelze jinak než souhlasit s předchozím hodnotitelem. Autor dokáže v táhnout čtenáře do příběhu a ten nepřestane čist dokud nedojde do konce. Mohu jen doporučit a vrhnout se do dalšího dílu

08.07.2014

Kaspická brána Kaspická brána Harry Sidebottom

Ze začátku slabší, jinak výborný román.

13.11.2018 5 z 5

Padlý římský orel Padlý římský orel Robert Fabbri

Výborný román.

13.11.2018 5 z 5

Jantarová stezka Jantarová stezka Harry Sidebottom

Není co dodat, vynikající román z z pozdního období Římské říše. Doporučuji

05.12.2017 5 z 5

Válečníci a války ve starověku a středověku Válečníci a války ve starověku a středověku Donald Featherstone

Kniha je souhrn informací o jednotlivcích druhu vojsk ve starověku a středověku, hlavních bitvách a vojevůdcův. Zájemce o historii válečnictví nezklame ani neoslní.
Osobně knihu doporučuji.

15.07.2017 4 z 5

Obránce Říma Obránce Říma Robert Fabbri

Výborný román z období Římské říše, vřele doporučuji.

11.11.2016 5 z 5

Rudý kruh Rudý kruh John David Mann

Výborná kniha vypravějící život před vstupem do SEAL a život v jednotce. Vřele doporučuji.

11.11.2016 5 z 5

Války bez konce Války bez konce Jiří Kovařík

Výborná kniha, druhý díl zabývající další kapitolou římských legii. Čtenáře zabyvajicí se dějinami Římské říše, tato kníha potěší, je pro něj nutností! Vřele doporučuji

13.06.2016 5 z 5

Král králů Král králů Harry Sidebottom

Nemohl jsem se o dní odtrhnout. Báječný román, hned jsem se pustil do dalšího dílů LEV POUŠTĚ. Vřele doporučuji.

22.07.2015 5 z 5