CHezunka CHezunka komentáře u knih

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Tato kniha pro mě byla naprostým zklamáním, celou dobu mi to přišlo jen negativní a jako vysavač dobré nálady, ale čekala jsem i nějaký závěr, něco, cokoli a nic moc, teď mám autorcinu další knihu, tak doufám, že šlapla vedle jen zde.

04.06.2018

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

skvělá kniha, jak už Kepler má ve zvyku, opět prvotřídní

11.10.2017 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

skvělá kniha, až mě mrzelo, že to bylo tak krátké.:-)

Román pro muže Román pro muže Michal Viewegh

kniha naprosto o ničem, akorát jedno sprosté slovo za druhým. Když se přišlo s tím, že se kniha zfilmuje, nemohla jsem tomu uvěřit, ale pozor, film je vážně mnohonásobně lepší než kniha.

07.10.2017 2 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

první díl je naprosto skvělý a zajímavý, odlišný od spousty knih, bohužel další díly už za to moc nestojí.

07.10.2017 4 z 5

Narodili se, aby přežili Narodili se, aby přežili Wendy Holden

velmi citlivě napsaná kniha, bála jsem se , jakým stylem budou tak hrozné chvíle, ale bylo to pojaté s naprostou grácií

Kouř Kouř Dan Vyleta

kniha mě zaujala svojí myšlenkou, a první cca polovinu mi to přislo zajímavé, ale potom už nic moc

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

trochu zklamání, samozřejmě chápu, že udělat velký bum, jako pokračování, by asi nebylo pravděpodobný, ale zlomové chvíle mi přišly přehnané a z celkové knihy mám dojem - že tak nějak prostě život jde opravdu dál, ale nic víc.

07.10.2017 3 z 5

Báječné nakupování o líbánkách Báječné nakupování o líbánkách Madeleine Wickham

Trochu slabší než předchozí kniha, ale i tak se dobře četla a byla vtipná

17.02.2019 4 z 5

Dokážete udržet tajemství? Dokážete udržet tajemství? Sophie Kinsella (p)

Skvělá a vtipná

17.02.2019

Báječný svět shopaholiků Báječný svět shopaholiků Sophie Kinsella (p)

Vtipná kniha, hezky napsaná.

17.02.2019 5 z 5

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes Jan Kraus: Můj soukromý buzynes Jan Kraus

Pokud máte rádi Jana Krause, tak tato kniha vůbec nezklame, jeho fantastický styl nadsázky a humoru. Kniha se četla jedním dechem, dost jsem se zasmála.

14.05.2018 5 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

kniha byla pro mě napínavá až do naprostého konce a moc se mi líbila :-)

11.10.2017 5 z 5

Poslední Poslední Alexandra Oliva

První kniha po dlouhé době, co mě zklamala. První polovinu knihy čtete jedním dechem a zbytek naprosté zklamání.

07.10.2017 3 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

úchvatná a strhující kniha, jako i další díly. knihu jsem přečetla jedním dechem za den.

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

kniha až příliš přeskakuje v časech a film byl lepší

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

s každou knihou je Kepler lepší a lepší

Příliš krátký provaz Příliš krátký provaz Matthew FitzSimmons

kniha se čte poměrně dobře a utíká, je tak celkem přiměřená spádovnost a jako oddychovka ve stylu kdo to udělal to není špatné.

07.10.2017 4 z 5