claryssa
![Čtvrtý hrob pod nohama Čtvrtý hrob pod nohama](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/302044/ctvrty-hrob-pod-nohama-tOD-302044.jpg?v=1481107664)
Charley Davidsonová je společně s Catherine Crawfieldovou nejlepší ženská postava, s jakou jsem kdy měla tu čest. Ale doufám, že tohle není konec! Pátý díl s řádným zakončením a můžu v klidu umřít.
EDIT: Děláte si srandu, že je napsaných už 12 dílů, který vychází už od roku 2011 a my nedostaneme ani mizerný pátý díl, protože se nakladatelství kvůli "malému zájmu" rozhodlo sérii přestat vydávat? No to snad ne!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Destrukční deník Destrukční deník](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221927/destrukcni-denik-221927.jpg?v=1411295930)
U plnění se hrozně nasměju a jsem ráda, že jsem si ji koupila:) Občas je mi škoda ji ničit, ale přece jenom, každá kniha má svůj účel a tato má účel - zničit!:)):D
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Město nebeského ohně Město nebeského ohně](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169813/nastroje-smrti-mesto-nebeskeho-ohne-EQU-169813.jpg?v=1419076576)
Tak to-je-bombasticky ukončená série! Brečela jsem, byla jsem naštvaná.. (nebudu spoilovat, ale co četli asi ví, proč:) prostě.. Cassandra je úžasná spisovatelka a doufám, že vyplodí ještě něco podobnýho, protože bych si o rozhodně přečetla!:))♥
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Aréna smrti Aréna smrti](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34595/arena-smrti-3CF-34595.jpg?v=1475744209)
Tak tomuhle se říká knížka! Katniss nemám ráda, Peeta je debil a Gale je borec, Haymitch měl super hlášky, Effie blbě napsaný jméno, ale byla to zatím ta nejlepší knížka co jsem kdy četla. Stejně tak i ostatní díly..:'333
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![To nechceš! To nechceš!](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494678/to-nechces-Ry9-494678.jpg?v=1651122425)
Tak musím říct, že jsem čekala něco jiného. V rámci plánování svatby jsem knihu pořídila za účelem ucelení si celkového obrázku o co opravdu nestojím a proč, nějaká doporučení z praxe. Místo toho jsem dostala do ruky knihu, která se četla dlouho a blbě, přes slzy smíchu a záchvaty smíchu, ale obrázek o tom, co nechci se mi udělal docela kompletní. Dospěla jsem k závěru, že se na své svatbě zcela obejdu bez: harantů - aka ZP, alkoholu (a to zejména tequily), bazénu, přípitků, flambování, dražby čehokoliv, kytky (obzvláště té muzikantské), vypouštění čehokoliv, snad kromě "zetpéček" do přírody, poznávacích her - které jsem beztak dávno zakázala, ale chtějí je všichni ostatní, cheesecaku s lesním ovocem a želatinou, židlí po dvou na sobě za závěsem, kamarádů v kapele, gratulací, prvního tance s opilým nastávajícím, únosu nevěsty, dárků, pole dance tyče, dálničních známek na předním skle, kamarádů ze střední, rodiny i ženicha. A vůbec na to asi kašlu a koupím si za ty prachy radši barák na Maledivách. Dlouho jsem se takto nezasmála. Styl psaní je zcela čtivý a krásně vše doplňují výrazy v hantecu. Jsem nadšená.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Božský bastard Božský bastard](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170926/bozsky-bastard-170926.jpg?v=1375108043)
Knížku jsem úplně hltala, přečetla jsem ji za víkend, ani ne. Super, těším se na druhý díl!:))
![Vražedná pomsta Vražedná pomsta](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46842/vrazedna-pomsta-apQ-46842.jpg?v=1475870731)
Měla jsem to přečtené za ani ne 24 hodin! Tahal jsem to všude.. Strávila jsem s ní hodinu na záchodě! Prostě se od toho nejde odtrhnout..!:333 Víc jsem si zamilovala Peetu, víc začala nenávidět Katniss (:DDD) a ostatní bylo prostě mega.. Johana! Ta výtahová scéna! Bože, takový výbuch sem dostala!xDDDD A ve filmu to dostalo naprosto geniální podobu! Smekám!:333 :DDDD
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Milenec z temnot Milenec z temnot](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34605/milenec-z-temnot-FFL-34605.jpg?v=1453149244)
Skvělá kniha:) Poutavá, zajímavá, dobrý styl psaní.. spokojenost. Už se pouštím do druhého dílu!:))
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Na vine sú hviezdy Na vine sú hviezdy](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144817/na-vine-su-hviezdy-OEg-144817.jpg?v=1409245549)
Příšerná, příšerná kniha! Vážně si autor nemohl vybrat nějaké jiné téma, než úmyslné útočení na lidské city, aby ho neuspokojené puberťačky milovaly a schválně si ho kupovaly? Nevím, co je na knize romantického, vážně ne.. Rozhodně mi nesedl styl psaní a téma, jak už jsem uvedla, jakbysmet. Z hecu jsem začala číst a nedočetla jsem, nehorázná blbost..
Navíc už je to strašnej kýč a JG už bude mít vždycky prachy z TFIOS. Tleskám..
![Zelená míle Zelená míle](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181720/zelena-mile-7Cu-181720.jpg?v=1601556257)
Jelikož jsem viděla první film, postavy už jasně vidím, což nemám ráda, ale rozhodně toho nelituju..:)) Michael Clarke Duncan byl prostě dokonalej a nic víc asi říkat nemusím:)) Nemám ráda knihy, které úmyslně útočí na lidské city jako TFIOS, ale tohle je něco jiného. Není to o rakovině, ani o ničem jiném už ohraném a milionkrát napsaném, ale odsouzenci na smrt, to jsem ještě neslyšela..,)) Prostě úžasná knížka a film..'))
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Fantastická zvířata a kde je najít Fantastická zvířata a kde je najít](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11468/fantasticka-zvirata-a-kde-je-najit-rVG-11468.jpg?v=1577896600)
Knížku jsem četla, když mi bylo tak 8 a HROZNĚ se mi líbila a tak je to i doteť.. Moc mě zaujaly ta psaný poznámky a myslím že to suprově podtrhlo výsledek s kontextem..:))
![Selekce Selekce](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207771/selekce-RMS-207771.png?v=1653291284)
Měla jsem v plánu si přečíst, ale když se z toho stalo druhý Hvězdy nám nepřály, změnila jsem názor..,))
![Modrá je barva nočních děsů Modrá je barva nočních děsů](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20829/modra-je-barva-nocnich-desu-C96-20829.jpg?v=1452118328)
Už první kapitola mě odradila, když se všechno hrozně táhno, nic se neobjasnilo a hlavně jak se hlavní postava počůrala.. Knihu nemůžu hodnotit, protože jsem ji nedočetla, ale nelíbila se mi a druhý díl si taky nepřečtu..,))
![Zatoulané štěně Zatoulané štěně](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47808/zatoulane-stene-47808.jpg?v=1287664877)
Když mi bylo 8, dostala jsem ji k narozkám. Byla to moje první knížka z téhle série a hrozně jsem ji žrala. Potom jsem dostala Pejsek ve sněhu, ale tahle pořád vede. Kočku v hrobce, která přišla v roce 2012 mě moc nezaujala. Štěňe prostě vede..,))
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Jsem zlomená Jsem zlomená](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165251/jsem-zlomena-165251.jpg?v=1371231486)
Po třech kapitolách sem to přestala číst.. nuda, ale řekla jsem si, to se spraví, některý ty kapitoly v 1 mě taky nebavily, ale ne, nespravilo.. Přečetla jsem další 3 a vyjebala jsem se na to.. První díl mě moc bavil, byl o moc lepší,))
btw. Adam se choval jako ukňouraný ubrečený děcko a to mi VÁŽNĚ lezlo na mozek!-,-
![Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117764/na-pul-cesty-do-hrobu-117764.jpg?v=1333562709)
Začátek se moc táhnul.. ale tahle kniha má všechno co potřebujete - suprově vymyšlenej příběh, bezvadnej popis, holku a kluka jako hlavní hrdiny, erotický scény, vulgaritu, vtipná scéna na každé druhé stránce.. Prostě bezvadná, mega moc bezvadná knížka!:33333 Jako další díly!')))
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Muka Muka](https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56721/muka-4lY-56721.jpg?v=1542738751)
Super, jako 1..:'333 Konec v mým podání: ,,Nechoď tam, nechoď tam! Nevstupuj do toho hlasatele! Né, prosím né! Ku-váááááá!"xDDDD