Čmeláček komentáře u knih
Tato kniha sérii důstojně uzavřela, podle mého byla nejlepší. A zase jsem četl jsem slovenské vydání.
Bill Hodges podruhé. A zase to nebylo špatné :). Četl jsem slovenské vydání.
Detektivka od Kinga a nebyla špatná :). Četl jsem slovenské vydání.
King jakoby tak trochu zvolnil, možná je to věkem? :) Ale jinak za mě docela dobrý :).
Výborná kniha, čte se hodně dobře. Tenhle netypický King se mi fakt hodně líbil! :)
Pro Kinga trochu netypické, ale čte se dobře. Akorát ten konec mi nějak nechtěl sednout.
Dobře se to četlo, King fakt umí psát. Hlavně horory mu jdou skvěle :))).
Tohle byla moje úplně první kniha od mistra hororu. A dalo se TO :))). Kdyby teda nebylo těch děcek, TO jako myslel King vážně? :)
Výborná kniha a skvělá země Mytologie. Hlavně Papouš nemá chybu! :)))
Tohle jsem četl jako malý kluk a fakt se mi to líbilo.
Výborná kniha, povídky sice většinou nečtu, ale Čapek je klasika.
Cipísek mi byl sympatický, knihu jsem četl jako hodně malý kluk a klidně bych si ho vzal za kamaráda :))).
Četl jsem jako hodně malý kluk a Rumcajsovi jsem vždycky fandil. Manka taky docela ušla, holt ženská :))).
Četl jsem jako hodně malý kluk a Rumcajsovi jsem vždycky fandil :))).
Vynikající thriller, skvěle se mi četl, knize nemám vůbec co vytknout.
Za mě spokojenost. Je to výborné a napínavé. Mám rád knihy, které se odehrávají na ostrově, odkud není úniku :).
Thrillerů z prostředí severního pólu není moc a tenhle se mi moc líbil. Ledovější než led :))).
Fabian Risk je třída! Že by teda byl zrovna sympaťák, tak to ani ne. Ale ty případy s ním jsou fakt chuťovka :))).