Čmeláček komentáře u knih
Vynikající thriller z Francie. Otevřený konec z předchozího dílu tady hezky navazuje. Zase ale hodně brutální.
Vynikající thriller, hodně brutální, ale nemohl jsem přestat číst až do konce.
Výborná kniha na známé téma vzpoury na Bounty, nedá se odložit a čte se jedním dechem.
Kniha je vynikající, dobře napsaná a čte se skvěle. Viděl jsem i film a ten se mi také líbil.
Pro mě jedna z nejlepších verneovek, super napínavá a skvěle napsaná. Vynikající čtení.
Výborná dobrodružná kniha, četl jsem ji teprve nedávno. Pro Verna trochu netypické, ale fakt hodně dobré. Já jsem byl spokojený :).
Dnes už by to nebyl problém, kdyby třeba někdo chtěl tuhle sázku vyhrát. Ale za časů pana Verna to fakt žádná sranda nebyla :). Phileas Fogg to ale zvládne s přehledem a svým soupeřům dá pořádně na frak :))).
Zajímavá výprava do středu země podle Julese Verna :). Výborná kniha.
Zkusil jsem tohoto kontroverzního pána, jakým Michel Houellebecq bezesporu je, ale kniha se mi nelíbila. Horkotěžko jsem ji dočetl.
Ne všechny knihy, které jsou zařazené do detektivek nebo thrillerů, jsou dobře napsané. Tohle bylo hodně slabé a nízké hodnocení mě vůbec nepřekvapuje.
Další kniha, ve které jsem se zklamal. Detektivky mám rád, ale tahle se nepovedla.
Tady jsem sáhl vedle, knihu jsem dočetl jenom s velkým sebezapřením.
Robinzonády jsem měl vždycky rád a tahle se fakt povedla :). Výborné, pane Verne!
Kdyby nebylo těch sáhodlouhých popisů, dal bych plný počet. Takhle ale ne :).
Jedna z mých nejoblíbenějších verneovek, četl jsem ji opakovaně.
Jak já jsem jako malý kluk toužil mít dva roky prázdnin! A nikdy to nevyšlo :))). Ale kniha je to skvělá!
Jedna z nejlepších knih od pana Verna, čte se skvěle!
Když se vedle Poirota objeví paní Oliverová, tak je o zábavu postaráno :). Vynikající detektivka!
Vynikající Poirot zase v akci. Jedna z nejlepších od paní Christie.