Crazyberuska Crazyberuska komentáře u knih

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Pro mě byla kniha dobře čtivá, vzrušující až někdy skoro sci-fi. To jako fakt někdo může mít jeden orgasmus za druhým jen když se o ní chlap otře? Jako erotická oddechovka dobrý. Na žádný velký přemýšlení to není. Zatím si knihy nechávám.

28.11.2024 4 z 5

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Dostala jsem od kamarádky. Nemám nic proti erotickým románům, ale tohle na mě bylo už trochu zvrácené. Poslala jsem o dům dál.

28.11.2024 2 z 5

151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem 151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem Lucie Kutrová

Koupila jsem si všechny její knihy a vyrazila na přednášku do Plzně. Mám také psa a tak se mi tipy na treky se psem budou hodit. Je upovídaná, vtipná a stejně tak s jakou radostí vypráví, tak to přenáší i do knížek. Je to zatím první kniha, kterou jsem si od ní přečetla a už se těším i na další, až na ně někdy dojde řada. Lůca dokáže krásně popsat emoce. Co cítí, tu lásku nebo někdy smutek, jako by popisovala moje emoce, které nedokážu vyjádřit. Miluje svého psa jako já miluji toho svého. U této knížky jsem plakala i se smála a kdo tohle dokáže v lidech čtením probudit si zaslouží palec nahoru. Její knížky budou mít místo v mojí knihovničce a nikomu je nedám

28.11.2024 5 z 5

Všechny cesty vedou do Santiaga Všechny cesty vedou do Santiaga Ladislav Zibura

Všechny cesty vedou do Santiaga. Vím to. Jednu jsem si také prošla a táhne mě to stále zpátky. Je to jako závislost a tak si kupuji knížky o této pouti a vracím se prostřednictvím příběhů ostatních. Ne všechny knihy jsou dobré. Tato ale patří k těm lepším. Zkušený cestovatel, co se na pouť vrátil a vypráví nám i příběhy dalších poutníků. Tohle mu strašně závidím. Já se svým netalentem na jazyky si nemohu s lidmi povídat a přitom je to taková krása sdílet svou pouť s ostatními poutníky. Moc příjemná kniha. Doporučuji.

Duše na cestách Duše na cestách Martina Merisi

Mám ráda cestopisy a dálkové treky a na jeden komentář se mi Martina ozvala a já si knihu objednala rovnou od autorky, s věnováním. A stejně jak bláznivá takhle ženská je, stejně tak vesele a šíleně je kniha napsaná a vtáhne vás do jejího putování, že si připadáte, že jdete s ní. Je to krásně psaná kniha se spoustou zážitků a spoustou krásných fotek, které ten trek ještě podtrhují a já se těším na její další knihu, protože jsem její Pamír trail sledovala. Jsem z ní nadšená. Má spoustu energie a prostřednictvím knihy jí na vás vysype. Určitě doporučuji přečíst.

Moje léto v Řecku Moje léto v Řecku Mandy Baggot

Miluji Řecko a po návratu z dovolené, až ji kamarádka dočetla, jsem ji dostala já. Ale z příběhu jsem byla spíše zklamaná. Nebavilo mě to. Trvalo, než se hrdinka dostala do cílové destinace a vztahy a zápletky byly slabé. Knihu pošlu dále.

27.11.2024 3 z 5

Zaříkávač zvířat Zaříkávač zvířat Wolfgang Schreil

Tato kniha na mě vyskakovala na FB a zaujala mě. Poptala jsem se v naší malé knihovně a když byla k mání, hned jsem si jí vzala domů. Autor žije na německé straně Šumavy. Už to je hezké, že je nám tak blízký a má rád přírodu a zvířata v ní. Je fajn, když se koníček stane prací. Dříve z práce do lesa utíkal, teď tam může trávit celé dny, sledovat chování zvířat a pak nám o nich psát, fotit je a pomáhat jim. Je to člověk s dobrým srdcem. Ráda jsem si přečetla o jeho setkání se zvířaty, ale do své knihovničky bych si knihu nepořídila. Čtení bylo spíše o tom se něco dozvědět a znovu už bych se asi nezačetla. Dobré odpočinkové a nenamáhavé čtení.

Naděje po kapkách Naděje po kapkách Iva Nováková

Nemoc. Bolest. Smrt. Oddělení dětí s leukémii, příběhy, knedlík v krku a slzy. Jako matku mě to bolelo číst. Ale i tohle je život kolem nás.

Pas a pes Pas a pes Jakub Kynčl

Kniha mi byla doporučena v knihovně, jako majitelce psa a cestovatelce. Je krásné objevovat místa aspoň prostřednictvím knih, vyprávění a krásných fotek. Nečekala jsem, že záchrana psa bude až v poslední kapitole, ale bylo zajímavé číst, kolik to dá práce a papírování, dovézt si zvíře z ciziny. Hlavně, že vše dobře dopadlo.

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Nejdříve jsem viděla film, až poté jsem četla knihu. Jednoduše a čtivě napsáno a úplně slyším Bolka Polívku. Po přečtení knih o Gumpovi mám chuť zajít do útulku a nějakého psíka si vzít.

Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek