ČtenářDanub ČtenářDanub komentáře u knih

Červený drak Červený drak Thomas Harris

Tato klasika je jedna z mála knih v krimi žánru, ke které se rád vracím. Pokaždé jsem uveličen, jak skvěle je to napsané, a stejně i další díly z této série.
Zase za 5 hvězd a zase velké doporučení.

24.08.2024 5 z 5

Holly Holly Stephen King

Dobrá, detektivní Kingovka. Pan King má ale i lepší.

06.06.2024 4 z 5

Rodina z podkroví Rodina z podkroví Lisa Jewell

Povedeny psychothriller. Nemuzete prestat cist, dokud se to vsechno nedozvite.

07.05.2024 5 z 5

Posmrtná predace Posmrtná predace Vilém Koubek

Povedená noirovka, a od poloviny docela nářez.

17.12.2024 4.5 z 5

Šógun (I. díl) Šógun (I. díl) James Clavell

Moc příjemné čtení. Četl jsem kdysi, ale uvedení seriálu mě zlákalo ke znovu přečtení. A nelituju. Pořád super.

25.07.2024 5 z 5

Panny Panny Alex Michaelides

Shodnu se s ostatnimi komentari.
Oproti prvni knize autora, tuto jako kdyby psal nekdo jiny.
Tri hvezdy jenom za prvni knihu.

18.05.2024 3 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Posloucháno v autě na etapy, což pro mě představuje vždy trochu jiný zážitek, než držet knihu. Dobré to bylo. A autora mám rád. Velké doporučení, dejte si to do uší.

10.07.2024 4 z 5

Vražedná hra Vražedná hra James Patterson

Tak i tato detektivka od fenomenálního autora je za pět hvězd. Autor píše knihy v posledních letech v tandemu s jinými autory, i tuto knihu napsal ve dvojici s Howardem Roughanem, není mi zcela jasné, proč se na českém vydání jméno spoluautora neobjevuje ? Ale buď jak buď, tento koncept funguje a ať už je na knihách podíl Jamese Pattersona jakýkoliv, nechybí jim zajímavé zápletky, napětí, spád a velká čtivost. Pět hvězd a jdu na další díl série.

02.12.2024 5 z 5

Pozvánka Pozvánka Sebastian Fitzek

Jako pokaždé od autora, i toto bylo dobré psycho, přitom ale nechcete, aby to skončilo. 5*

31.10.2024 5 z 5

Od A do Z - Souhrnné vydání nejlepších povídek. Svazek 1 Od A do Z - Souhrnné vydání nejlepších povídek. Svazek 1 Roald Dahl

Výborné povídky, vskutku jejich výběr do souboru je velmi povedený.

18.10.2024 4 z 5