ctenarkaEva

Kniha se mi líbila. Z podobného prostředí - návratu po letech do tábora - jsem četla více knih a tato patří k těm lepším. Závěr je opravdu překvapivý.

Tento díl se mi bohužel moc nelíbil. Zápletka se mi zdála přitažená za vlasy a hrozně nepravděpodobná. Chvílemi jsem se nudila a těšila se na konec. Ten byl na můj vkus také dost překombinovaný.

Jak už psal někdo přede mnou, také mi chyběl ten mrazivý thriller, který slibuje upoutávka na zadní straně obálky. Spíš než thriller mi kniha připadala jako román pro ženy s neobvyklou zápletkou.

Tento díl se mi z celého pokračování Milénia líbil nejméně. Připadal mi už hodně odlišný od všech předchozích.

Nemohla jsem si nechat ujít ani tento díl. Už to není úplně to pravé ořechové, ale čte se dobře.

Hezké čtení, ale Sen o Somersetu se mi líbil o trochu víc. Tady se mi některé pasáže zdály až moc natahované. Ale určitě tyto 2 knihy doporučuji jako krásnou romantickou ságu.

Po přečtení všech těch pochvalných komentářů jsem se těšila na skvělý napínavý příběh. Bohužel mě ale nějak nesedl. Začátek byl na mě až moc brutální a nějak jsem neměla potřebu číst dál a zjistit, jak to všechno vlastně dopadlo.

Pohodové čtení, tento díl se mi líbil víc než druhý, ale o něco méně než první. Určitě si přečtu i další pokračování.

Fajn čtení jako všechny ostatní knihy od Tima Weavera. Jen závěr se mi zdál až moc překombinovaný.

Čekala jsem napínavý thriller a toto očekávání se mi bohužel nesplnilo. Zdlouhavý, natahovaný začátek mě málem odradil od dalšího čtení. Vydržela jsem, ale nijak nadšená jsem z této knihy nebyla a nevím, jestli budu chtít číst pokračování.

Fajn čtení, jako celá tato série. Místy mi tedy příběh přišel až moc zašmodrchaný, ztrácela jsem se v té spoustě postav, z nichž některé se objevily a zase na nějakou dobu zmizely. Závěr je skvělý, kvůli němu stojí za to vydržet a prokousat se i zdlouhavějšími pasážemi.

Skryté okno, spousta záhad a tajemství... Čtivá kniha, ale příběh mi připadal až moc překombinovaný a místy neuvěřitelný, i chování některých postav.

Tento první díl série jsem četla až jako třetí, ale ničemu to nevadilo. Kniha je čtivá, vyšetřovatel Patrik a jeho přítelkyně Erika sympatičtí. Přece jen se mi ale trochu víc líbily další díly. Tento byl místy až překombinovaný, aspoň tedy podle mě.

Příjemné čtení, chvílemi mi připomínalo knihy Roberta Bryndzy. Hrdinky- policistky mi byly sympatické a těším se na další pokračování, pokud bude.

Dost situací v tomto příběhu mi připadalo přehnaných a přitažených za vlasy, ale kniha se četla dobře a byla jsem zvědavá, jak všechno dopadne. Líbila se mi o něco víc než Není úniku.

Pohodové odpočinkové čtení, kombinace detektivního románu a červené knihovny tak, jak to Sandra Brown umí. Kniha se četla dobře, pořád jsem přemýšlela, který hrdina mluví pravdu a který lže. Milostná zápletka byla podobná jako v jiných románech této autorky.

Příběh 2 sester a jejich vztahu... Dlouho mi trvalo, než jsem se do knihy začetla. Potom děj začal mít spád, ale najednou těch zvratů bylo až moc. Přece jen se mi děj zdál hodně překombinovaný a samotný závěr se mi nelíbil a asi mi pokazil i celkový dojem z této knihy.

Příjemné čtení. Detektivní příběh se mi líbil, jen ty romantické chvíle mi přišly až přehnaně zdůrazněné, ale to k románu pro ženy může patřit. Doporučuji jako oddechovku na volné odpoledne nebo na dovolenou.

Přečetla jsem všechny knihy Michaely Klevisové, jen tahle mi chyběla. Nesehnala jsem ji jako tištěnou knihu, tak jsem zkusila audio verzi. Bylo to mé první setkání s audio knihou a moc mě nenadchlo. Zůstanu přece jen věrná čtení klasických knih. Ostatní knihy této autorky se mi líbily o dost víc, ale může mít vliv i má nesoustředěnost při poslechu. Ráda si přečtu její nové knihy.