Cucy

Vybírala jsem knihu především podle přebalu. V určité části knihy jsem měla tendenci knihu odložit a už nedočíst (pro mě osobně nepříjemné téma). Nakonec jsem se přemluvila a jsem moc ráda, že jsem se knihu odhodlala dočíst a nakonec sáhla i po druhém dílu.

Pohodové čtení na večery. Autorka opět nezklamala, její styl psaní mě vždy nadchne. Čekala jsem sice více o Paříži, ale nakonec mi to ani moc nevadilo.

Zaujala mě hlavně obálka a anotace knihy, kdy jsem byla vážně zvědavá, jak autorka pojme tento příběh. Popravdě jsem asi v půlce začala číst na sílu, ale dočetla jsem. Úplně mě děj nenadchl tak jak jsem čekala. Příběh pěkný, ale za mě moc dlouhé.

Ke knize jsem se dostala díky knižní štafetě a mile mě překvapila. Čtení bylo chvílemi opravdu těžké. Ještě před dočtením doporučuji pořídit další díl, protože ten konec to bylo tedy něco :-)

Za mě se mi první díl líbil o trochu víc. Ale i tak jsem se nemohla odtrhnout od čtení. Nejhorší pro mě bylo zjištění, jak umí být sociální sítě a bulvár jedovatý. Víme o tom, ale pokud nezažijeme na přímo asi si to nikdo neumíme pořádně představit. Jsem vděčná za šťastný konec.

Poslední díl se mi bohužel líbil asi nejméně. Dočetla jsem jen abych uzavřela sérii.

Knížku jsem si půjčila v knihovně skoro z povinnosti (jsme rybářská rodinka) :-)
Zaujalo mě rozložení knihy na kapitoly a vždy v úvodu kapitoly vysvětlení pro neznalé rybáře. Několikrát jsem předčítala i manželovi a nasmáli jsme se.
Knihu můžu doporučit jako nenáročné čtení, ale myslím, že nerybáře až tak nenadchne :-)