Cucy Cucy komentáře u knih

Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Vybírala jsem knihu především podle přebalu. V určité části knihy jsem měla tendenci knihu odložit a už nedočíst (pro mě osobně nepříjemné téma). Nakonec jsem se přemluvila a jsem moc ráda, že jsem se knihu odhodlala dočíst a nakonec sáhla i po druhém dílu.

13.03.2024 4 z 5

S láskou z Paříže S láskou z Paříže Jules Wake (p)

Pohodové čtení na večery. Autorka opět nezklamala, její styl psaní mě vždy nadchne. Čekala jsem sice více o Paříži, ale nakonec mi to ani moc nevadilo.

13.03.2024 4 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Zaujala mě hlavně obálka a anotace knihy, kdy jsem byla vážně zvědavá, jak autorka pojme tento příběh. Popravdě jsem asi v půlce začala číst na sílu, ale dočetla jsem. Úplně mě děj nenadchl tak jak jsem čekala. Příběh pěkný, ale za mě moc dlouhé.

13.03.2024 3 z 5

Důvod dýchat Důvod dýchat Rebecca Donovan

Ke knize jsem se dostala díky knižní štafetě a mile mě překvapila. Čtení bylo chvílemi opravdu těžké. Ještě před dočtením doporučuji pořídit další díl, protože ten konec to bylo tedy něco :-)

08.10.2024 5 z 5

Dvakrát za uherský rok Dvakrát za uherský rok Christina Lauren

Zajímavý děj. Za mě příjemné oddechové čtení.

17.09.2024 3 z 5

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

Za mě se mi první díl líbil o trochu víc. Ale i tak jsem se nemohla odtrhnout od čtení. Nejhorší pro mě bylo zjištění, jak umí být sociální sítě a bulvár jedovatý. Víme o tom, ale pokud nezažijeme na přímo asi si to nikdo neumíme pořádně představit. Jsem vděčná za šťastný konec.

17.09.2024 5 z 5

Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Poslední díl se mi bohužel líbil asi nejméně. Dočetla jsem jen abych uzavřela sérii.

28.03.2024 3 z 5

Rybář Jarmil Koloušek Rybář Jarmil Koloušek Dominik Landsman

Knížku jsem si půjčila v knihovně skoro z povinnosti (jsme rybářská rodinka) :-)
Zaujalo mě rozložení knihy na kapitoly a vždy v úvodu kapitoly vysvětlení pro neznalé rybáře. Několikrát jsem předčítala i manželovi a nasmáli jsme se.
Knihu můžu doporučit jako nenáročné čtení, ale myslím, že nerybáře až tak nenadchne :-)

13.03.2024