Cucy komentáře u knih
Ke knize jsem se dostala díky knižní štafetě a mile mě překvapila. Čtení bylo chvílemi opravdu těžké. Ještě před dočtením doporučuji pořídit další díl, protože ten konec to bylo tedy něco :-)
Za mě se mi první díl líbil o trochu víc. Ale i tak jsem se nemohla odtrhnout od čtení. Nejhorší pro mě bylo zjištění, jak umí být sociální sítě a bulvár jedovatý. Víme o tom, ale pokud nezažijeme na přímo asi si to nikdo neumíme pořádně představit. Jsem vděčná za šťastný konec.
Mona Kasten vážně umí. Knihu jsem si vybrala náhodou, díky krásnému přebalu. Příběh mě zaujal a nečekala jsem až takové nahlédnutí do světa slavných. Vážně mě zaujalo téma, jak křehká je lidská psychika, která umí způsobit i fyzické projevy, které nemůžeme ovlivnit. Otevřený konec jsem nečekala a pak musela hned sáhnout po dalším dílu.
Kniha se četla dobře, trochu mě už za půlkou vadila neustálá rozpolcenost a nenávist Callie.
Miluji tyto přebaly knih :-)
Naprosto nechápu, že jsem na tuto autorku narazila až teď. Její knížky jsou bravurně napsané. Zachytí těžké téma a zpracuje ho naprosto úchvatně.
Opravdu zajímavý příběh. Příjemně se četlo a vtipné pasáže byly opravdu k popukání. Hlavní postavy mi byly moc sympatické a i díky tomu se mi povedlo rychle přečíst, protože jsem nemohla přestat.
Příjemné oddechové čtení, které jsem přesně potřebovala. Autorky opět nezklamaly.
Poslední díl se mi bohužel líbil asi nejméně. Dočetla jsem jen abych uzavřela sérii.
Knihu jsem si půjčila na doporučení od kamarádky. Četla se příjemně a vtipné pasáže stály opravdu za to. Zfilmovaná verze byla bonus :-)
Pro mě opravdu překvapivé zjištění, že mě tento žánr bude tak moc bavit. Kniha se mi líbila hlavně díky přebalu a chtěla jsem si zkusit nový žánr. Autorka mě vtáhla do děje a příběh byl opravdu zajímavý, občas byly zdlouhavé pasáže, ale nijak to neovlivnilo celkový dojem z knihy. Už koukám po dalším dílu.
Četla jsem už jako dítě školou povinné. Teď jsem byla přinucena znovu přečíst s dětmi :-) (už čteme asi po 3).
Líbí se mi vyprávění z pohledu kočky a jelikož jsme doma měli vlastního modroočku, tak mi byl příběh velice blízký.
Doufala jsem, že autorka opět více zapojí její bravurní popisování města, přírody a gastronomie. Dočkala jsem se, ale asi možná trochu na úkor příběhu a hlavních postav. Za mne zatím nejslabší ze série.
Příjemné čtení a zajímavý příběh díky prodělanému úrazu hlavní hrdinky. Konec je sice předvídatelný, ale člověk někdy prostě potřebuje číst knihy se šťastným koncem. :-)
Čtivý příběh se zajímavou zápletkou. Oddechovka na klidné večery.
No ani nevím co přesně napsat. Knihu jsem dočetla jen ze zvědavosti, kam je až autorka schopna zajít. Opravdu jsem nečekala až takové fantasy. Jen snad konec zvedl moje hodnocení na 3*.
Miluji Jižní Moravu a úplně jsem se zamilovala do přebalu knihy :-) Koupila jsem si knihu jako oddychovku od práce a manžela. No moc jsem si nepomohla, když jsem zjistila, že hlavní hrdinka si otevře rybářský obchod (manžel vášnivý rybář a máme prodejnu rybářských potřeb) :-))
Příběh čtivý a veselý, ale úplně jsem knize nepropadla.
Již několikátá kniha od této autorky a opět příjemné čtení na uvolnění mysli. Styl psaní je velmi příjemný a zápletka velice povedená (občas jsem sama měla chuť tu puberťačku proplesknout :-) . Zatím řadím na první místo z této série.
Autorka opět nezklamala. Čtivý příběh, který vás vtáhne a na konci zjistíte, že jediné po čem toužíte je se vydat na výlet zrovna do Irska :-)
Vybírala jsem knihu především podle přebalu. V určité části knihy jsem měla tendenci knihu odložit a už nedočíst (pro mě osobně nepříjemné téma). Nakonec jsem se přemluvila a jsem moc ráda, že jsem se knihu odhodlala dočíst a nakonec sáhla i po druhém dílu.