cukrovka komentáře u knih
Čtivý erotický příběh. Žádné hluboké myšlenky nečekejte, ale jako erotická oddechovka je to dobré.
Čtivá erotická pohádka pro dospělé, jak chudá dívka našla svého bohatého prince.
Čtivá oddechovka se zajímavou zápletkou. Jak už jsem u této autorky zvyklá, dokázala skvěle nakombinovat detektivní zápletku s romantikou.
Další velmi čtivá knížka od mé oblíbené autorky. Jako vždy dokázala skvěle nakombinovat detektivní zápletku, romantiku a rodinná tajemství. Super čtení.
Tato autorka umí skvěle zaujmout čtenáře. Čtivé, napínavé a romantické. Vše je správně nakombinováno, zajímavá zápletka i hlavní hrdinové. Oddechové čtení.
Zpočátku jsem se vůbec nemohla začíst. Chvilku mi trvalo než jsem se zorientovala v postavách. Příběh se postupně rozjel a stal se zajímavým.
Taková erotická klasika. Bohatý dominantní hrdina a kráska která se nechá ovládat. Čtivá oddechovka.
Čtivé krátké povídky o vztazích. Stručné, místy vtipné a pravdivé.
Kniha patří ke slabším od této autorky. Nesympatická, hloupá a naivní hlavní postava. Jednoduchá oddechovka na kterou rychle zapomenete.
Příjemné a zajímavé čtení. Dobře vykreslené prostředí i postavy. Příběh o ženě která se snaží vymanit z konvencí tehdejší společnosti. Z naivní dívenky se postupně mění v samostatnou a sebevědomou ženu.
Čtivě napsaný příběh o životě jedné z nejlepších šansoniérek. Knížka nám přibližuje vzestupy i pády této slavné zpěvačky.
Příjemná čtivá odechovka. Příběh o vztazích a touze po lásce.
Hezké zakončení celé série. Opět musí Amelie odkrýt jedno z rodinných tajemství. Čtivé a napínavé. Jen ten závěr mi přišel dost uspěchaný.
Pěkné pokračování příběhu o Hřbitovní královně. Super detektivní linka prolnutá tajemnou duchařinou. Čtivé, napínavé, tajemné.
Tento díl mi přišel strašidelnější. Vyprávění je díl od dílu lepší, záhadnější a napínavější. I když se v tomto díle dozvídáme další podrobnosti z rodinných tajemství, spoustu dalšího je jenom naznačeno. Autorka nás tak láká ke čtení dalších dílů.
Další zajímavý díl. Detektivní linka má svou logiku i když o náhody tu není nouze. Amelie postupně rozvíjí své schopnosti a tak jsem zvědavá, co nás čeká v dalších dílech.