Rozhodnutí přehled
Charlotte Link
„Myslím, že jsem zabila jednoho muže!“ Když Simon, úspěšný překladatel na dovolené, zaslechne tento výrok mladé Francouzky, kterou potká na pláži, zareaguje dosti zmateně. Vyhladovělá a zanedbaná Nathalie mu vypráví o zlověstných pronásledovatelích, kvůli nimž uprchla z Paříže, a o tom, že v sebeobraně zabila nějakého muže. Simon neznámé dívce nabídne pomoc. Brzy však zjistí, že se tím ocitl v situaci podobné tíživému snu.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2018 , Ikar (CZ)Originální název:
Die Entscheidung, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozhodnutí. Přihlašte se a napište ho.
![jan7113 jan7113](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Zpočátku mi dělalo trochu problém se zorientovat, protože každá kapitola je o jiných postavách v jiném prostředí, ale brzy si to sedlo. Všechno samozřejmě se vším souvisí. Postupně děj vygraduje do takového propletence, že čtenář absolutně netuší, kdo se ke komu přidá, kdo koho zradí, aby se zase přidal na stranu někoho jiného. Určitě napínavé čtení.
![Aghatte Aghatte](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/267746/m_aghatte-51b.jpg?v=1602483676)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Tak to bylo příliš, prostě příliš všeho. Vůbec jsem nedokázala udržet nit. Skákali jsme od jednoho k druhému, a kniha mě úplně vyčerpala.
Knižní novinky (4. - 17. června)
04.06.2018
Kniha Rozhodnutí v seznamech
v Mé knihovně | 140x |
2013 | ![]() |
2013 | ![]() |
2014 | ![]() |
2017 | ![]() |
2020 | ![]() |
POZNÁMKA BĚHEM ČTENÍ: "Páchne to tu ale komicky" .... nebylo to překladatelce divné ;-) ? Tuším v originále slovo "komisch", které znamená také divný, zvláštní.