cukrovka komentáře u knih
Velmi zajímavé čtení. Byla to moje první kniha od této autorky a určitě si přečtu další.
Čtivá kniha, jenom hlavní hrdina mi přišel dost hloupý. Ještě po deseti letech neprokoukl prolhanou ženu, která s ním šikovně manipulovala.
Jednoduchá zápletka, ale zajímavé a vtipné spory mezi hlavními hrdiny. Příjemné čtení.
Velmi pomalý rozjezd, akce až v poslednich 15% knihy. Vše probíhalo hladce, žádné komplikace.
Zajímavý příběh, který se dobře čte. Ale přesto tam bylo několik věcí, které mi tak úplně neseděly.
Velmi zajímavá kniha. Vyprávění bylo plné boje se životem, starými šrámy z dětství a dospívání, lásky, nenávisti, emocí. Příběh byl super, jen styl psaní mi trochu vadil. V některých rozhovorech jsem se ztrácela a netušila, kde zrovna mluví.
Autorka opět nezklamala. Hlavní příběh je zajímavý, ale ani další dějové linie neztrácejí dech. Už se těším na další díl.
Opět skvělé čtení. Hezký příběh a ukázka toho, že ne vždy se stane zázrak.
Zajímavý příběh, který je nám předkládán z pohledu tří osob. Zpočátku trochu nepřehledný děj se rozvíjí postupným odkrýváním rodinných tajemství.
Příjemný příběh o tom, že život není peříčko. A i když si myslíme, že vše děláme správně, nemusí to tak vždy být. Je o ctižádosti a odpuštění, o vztazích k rodičům, dětem a partnerům, o návratu domů.
Knížka mě zaujala. Je zde hezky ukázáno, že ne vždy co je vidět na venek je tak i ve skutečnosti. Hlavní hrdinka se snaží prokousat těžkým obdobím a učí se nedusit problémy v sobě, ale řešit je.
V celku zajímavý detektivní příběh se zcela zbytečnými erotickými scénami, které děj jenom rušily.
Zajímavá forma kdy je příběh z části složen z e-mailů a vzkazů. Samotný příběh mě ale moc nenadchnul.
Knížka se mi dobře četla, ale příběh se velmi pomalu rozjížděl. Vše je zpočátku psané hodně v náznacích a čtenář se až skoro na konci dozví co hlavní hrdinku trápí. Kniha obsahuje téma o kterém je třeba mluvit, ale už jsem četla lepší knihy na toto téma.
Knížku jsem začala číst kvůli čtenářské výzvě. Pracuji s dětmi a tak jsem jim každý den přečetla jednu pohádku. Pohádky jsou kratičké, ale některé jsou strašné slátaniny (např. O Palečkovi nebo Princezna Oslí kůže). Co mě ale úplně dorazilo, bylo jméno kamarádky víly Petra Pana - "Rolnička". Já ji tedy znám pod jménem "Zvonilka". Zkrácení některých pohádek bylo vyloženě na škodu - Gulliverovy cesty, Alenka v říši divů, Dobrodružství Petra Pana. Rozhodně nedoporučuji těm co milují pohádky.