dagsvob komentáře u knih
Nejsem vůbec příznivcem sci-fi, virtuální realita mně nic neříká a těch pro mně cizich pojmů v úvodu bylo tolik, že jsem to chtěla vzdát, ale...nevzdala jsem to a dobře jsem udělala. Knížka je fakt super.
Super! Kim je mně čím dál sympatičtější, jsem na ni zvědavá v dalších dílech.
Co dodat? Poutavý příběh, který stojí za to si přečíst...
Začátek byl super, to rozuzlení už za moc nestálo. Čekala jsem jiný důvod toho všeho, který by byl pochopitelnější...
Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, četla jsem doslova celou noc. Konec pro mě nečekaný - měla jsem nějaké tipy, ale nevyšly, to se mně dlouho nestalo, takže super.
Tak tahle byla zatím od Shari Lapeny nejlepší. Doufám, že bude v psaní pokračovat, už teď se těším.
Super čtení, taková oddechovka. Hlavní hrdinka Josefína mi chvílemi tzv. mluvila z duše. Určitě si přečtu další díly. Jen mně zaráží, že ač je toto 1. díl série, jsou v knize narážky na nějaký předchozí příběh.
Pohodové a úsměvné čtení, jen jsem četla nějaký starší překlad - Betty pěstovala např. "dymián" a jejich farmu ohrožovalo divoké zvíře "kuguár", tato stará označení bych ve vydání z roku 1979 nečekala.
Četla se dobře, i když musím říct, že žádná z postav mně nebyla ani trochu sympatická, ale mělo to spád a rozuzlení jsem začala předvídat asi jen 20 stránek před koncem.
Napínavé od začátku do konce. Konec byl překvapivý, snad bude pokračování...
Spíše psychologický román než thriller. Pomalejší rozjezd, ale díky krátkým kapitolám se četl dobře.
Sérii s Kim Stoneovou mám fakt ráda. Tenhle díl mně připadal o trochu slabší než předchozí Ďábelské hry, ale i tak přečteno jedním dechem téměř (taky musím někdy chodit do práce).
Tak tohle mě fakt bavilo. Měla jsem pocit, že tu zimu a bezvýchodnou situaci cítím taky.