Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Ian Ian Lauren Layne

Super oddychová kniha. Není ničím speciálním. Ale čtení jsem si užila.

Kdekoliv Kdekoliv Sarah Sprinz

Kniha je rozhodně super romantická oddechovka. Ale přišlo mi, že je kniha hlavně ze začátku moc pomalá a zbytečně natahovaná. Konec to ale hodně zachránil.

Zmizelí Zmizelí Benedict Jacka

3,5 Série je každým dílem lepší a lepší. Už se těším až se o Alexovi dozvím více.

Do světa bez cestovky Do světa bez cestovky Milan Peterka

Kniha rozhodně obsahuje spoustu zajímavých a užitečných rad a informací. Pokud ale někdo už sám v zahraničí někdy byl, tak většinu věcí zná. I tak mi ale kniha přijde fajn a jsem ráda, že vznikla. Itineráře cest byly zajímavé a ráda jsem si je přečetla.

28.12.2023 4 z 5

Dámská volenka Dámská volenka Larissa Zageris

2,5 na knize je asi nejzajímavější koncept gamebooku. Samotný příběh je hodně zvláštní a divný, jinak to asi nazvat nedokážu.

28.12.2023 2 z 5

Stačí pár kapitol navíc Stačí pár kapitol navíc Sára Topinková

Nejsem moc fanoušek povídek a podobných dodatků, ale hezky se to četlo a bylo to fajn.

28.12.2023 3 z 5

Za hranicí fantazie Za hranicí fantazie Michaela Mitroci

Kniha se ke mě dostala díky štafetě a byla jsem za to moc ráda. Čtení jsem si užila a dokonce jsem byla i na konci knihy překvapená.

Příběh římského setníka Příběh římského setníka Gary M. Burge

Kniha mě moc mile překvapila. Historii miluju a zapojení faktů do příběhu bylo prostě dokonalé.

25.12.2023 4 z 5

Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Ideální YA kniha. U čtení jsem si odpočala a neustále se usmívala.

25.12.2023 4 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Hodně průměrná kniha, ale díky délce jsem ji měla hned přečtenou.

25.12.2023 2 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Já tuhle sérii miluju. Přiznávám, že třetí díl je o něco slabší než ten druhý. To mi ale nebrání v tom číst sérii neustále dokola. Feyre a Rhys jsou mé absolutně nejoblíbenější postavy.

25.12.2023 5 z 5

Staré odrůdy Staré odrůdy Ewald Arenz

Kniha není úplně můj žánr, ale i tak mě zaujala a četla se mi dost dobře. Jsem ráda, že se ke mě dostala a že jsem měla možnost si ji přečíst.

Felix až navěky Felix až navěky Kacen Callender

3,5 kniha se moc hezky četla a pojednává o zajímavém tématu. Jsem ráda, že podobné knihy vznikají.

Panství Loch Down Panství Loch Down Beth Cowan-Erskine

1,5 tak tahle kniha mi vůbec nesedla, postavy mi byly všechny nesympatické (to se snad ještě nestalo) a zápletka byla hrozná, vůbec mi nepřišla zajímavá ani dobrá. Jediné, co mě trochu pozitivně naladilo byla pointa na konci.

25.12.2023 1 z 5

Opravdové zločiny Opravdové zločiny Lucie Bechynková

2,5 kniha mě trochu zklamala, podcast znám dost dobře a kniha nemá skoro žádnou přidanou hodnotu. I tak ale bylo fajn si připomenout známé příběhy.

25.12.2023 2 z 5

Skandální noc Skandální noc Elle Kennedy

3,5 autorku miluju, ale tahle kniha je asi ta nejslabší, co jsem od autorky četla. I tak ale byla hodně čtivá a měla jsem ji přečtenou prakticky hned.

Vysoká Vysoká Katarína Brányiková

Kniha je moc hezky napsaná. Líbilo se mi číst si o místech, které znám a která mi jsou blízká. Také studuju FF UK na méně "významné" katedře a s myšlenkami hlavní hrdiny jsem se hodně ztotožnila.

24.12.2023 4 z 5

Město knih Město knih Akram El-Bahay

Kniha mě celkem nudila a přišlo mi, že příběh nevyužil svůj potenciál.

24.12.2023 2 z 5

Spoonriverská anthologie Spoonriverská anthologie Edgar Lee Masters

Rozhodně zajímavý způsob zpracování knihy, ale bohužel to není můj šálek čaje.

24.12.2023 2 z 5

Stánek s polibky Stánek s polibky Beth Reekles

Kniha je hodně super, ale přiznám se, že film se mi líbí víc. Proto nemohu dát plný počet.

24.12.2023 4 z 5