Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu Jeaniene Frost

Jedna z mých nejoblíbenějších knih, miluji jí, miluji Cat a Bonese a na knihu nedám dopustit. Můžu ji všem doporučit, hlavně těm kdo mají rádi fantasy. Knize nechybí vtipné a ironické rozhovory ani erotické a akční scény. Mám ji přečtenou už nejméně 5x.

21.06.2020 5 z 5

Políbená ledem Políbená ledem Amanda Hocking

Super série, skvělé bylo i to že nešlo úplně o výplňkový díl a něco se zde i dělo a hrdinové byli sympatičtí. Super.

22.11.2019 4 z 5

Mrazivý oheň Mrazivý oheň Amanda Hocking

Knihu jsem si přečetla jen protože jsem chtěla něco lehkého a vůbec nic jsem od ní nečekala a mile mě překvapila. Okamžitě jsem sáhla po dalším dílu.

22.11.2019 4 z 5

Nedej se Nedej se Rainbow Rowell

Na knihu jsem se hrozně moc těšila, a pokud pominu prvních 100 stran, kdy se člověk dostává do děje tak mé očekávání i splnila. Všem můžu jedině doporučit. Překousejte se přes tu první méně zajímavou část.

10.08.2019 4 z 5

Amy a Roger: Na cestě Amy a Roger: Na cestě Morgan Matson

Tuto knihu čtu skoro každé léto, je dokonalá, také bych ráda jela road trip po americe a ještě s nějakým hezkým klukem. Za mě srdcovka.

10.08.2019 5 z 5

Lord John a důvěrná záležitost Lord John a důvěrná záležitost Diana Gabaldon

Lord John je úžasný, sice mi chvilku trvalo než jsem se začetla, ale poté to už rychle ubíhalo a nutilo mě to číst neustále dál. Za mě má tato kniha určitě ano.

10.08.2019 4 z 5

Jediná maličkost Jediná maličkost Erin Watt

Autorky opět nezklamaly, úžasně napsaná a napínavá kniha. Tuhle prostě potřebujete. Přečteno za jedno dopoledne. Jen ten konec je na mě trochu nereálný a nedá se mi říci, že by se mi nelíbil, ale nebyla jsem spokojená, takhle to přeci nefunguje. A také už je trochu ohraný, ale když to pominu tak dokonalé YA.

19.05.2019 5 z 5

Sedm dní spolu Sedm dní spolu Francesca Hornak

Do této knihy jsem se pustila náhodou, byla v knihovně a zaujala mě trochu anotací a musím říci, že jsem za ní ráda. Byla úžasná a já jsem prostě musela číst dál a vědět, jak to dopadne a co se stane a jak se zjistí tohle a co tohle znamená. Prostě a jednoduše úžasná kniha, všem doporučuji.

19.05.2019 5 z 5

Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Od této autorky mě zaujala kniha PS Líbíš se mi, která byla naprosto skvělá a tak jsem se rozhodla si přečíst i jiné knihy od této autorky, tato byla velmi čtivá a zajímavá, bohužel jí chybělo abych řekla WOW to je pecka a tak má kniha menší hodnocení. Ale určitě není kniha špatná, jen patří do průměru. Za mě ale 3,5 / 5 hvězdiček.

07.04.2019 3 z 5

Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Tenhle díl naprosto miluji, je v něm tolik emocí a zároveň i zajímavých scén. Díky této knize jsem se konečně i trochu seznámila s New Yorkem a chci ho vidět ještě víc. A Eden a Tyler panebože jedna z nejlepších romantických linek, co jsem kdy četla. A ten konec. Tohle jsem opravdu nečekala. Je to taková klasika, ale určitě za to knize neubírám žádné body, byl to skvělý závěr po kterém jsem chtěla hned další díl.

14.03.2019 5 z 5

Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Perfektní pokračování série, potřebuju další díl. Miluju hrdiny, miluju prostředí a taky miluju, jak kniha ubíhá pod rukama.

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Po dlouhé době zase perfektní fantasy série, která měla všechno, co na podobných knihách miluju - romantiku, erotiku, skvěle fungující hlavní hrdiny, tajemství a moc hezky popsaný magická svět (svět vlkodlaků) s nějakým extra prvkem (zde znamení horoskopu). Miluju.

Pařát smrtky Pařát smrtky Jan Bauer

Moc fajn historická detektivka, která ale není nijak originální.

01.01.2024 3 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Kniha je moc čtivá a já si čtení užívala. Hlavně jsem od půlky dál nedokázala přestat číst, potřebovala jsem vědět, jak to dopadne a co se vlastně stalo a hlavně proč. Autorka psát prostě umí.

01.01.2024 4 z 5

Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

4,5 kniha mě mile překvapila. Je velmi čtivá a postavy sympatické.

01.01.2024 4 z 5

Miláčkové z metra Miláčkové z metra Kate Spencer

Začátek knihy je skvělý, ale pak má kniha dost klesající tendenci. I tak je to ale super oddychové čtení.

01.01.2024 3 z 5

Krajina plná stínů Krajina plná stínů Meg Cabot

Tuhle sérii jsem četla kdysi dávno. A moc se mi líbila. Teď jsem si po dlouhé době dala rereading a čtení jsem si opravdu moc užila i napodruhé. Moc se mi líbí prvek mediátorů a duchů, často se to v knihách nevídá.

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Kniha mě mile překvapila. Řeckou mytologii miluju a zde šlo o moderní pojetí, které bylo moc hezky napsané a za mě poměrně originální. Romantika i akce jsou také hezky napsané a vyvážené.

28.12.2023 4 z 5

Chladnokrevný ničema Chladnokrevný ničema Lisa Kleypas

Autorku mám hrozně ráda, její knihy jsou to, co potřebuju, když chci číst historickou romanci, která mě bude bavit od začátku do konce.

25.12.2023 4 z 5

Ďábel v přestrojení Ďábel v přestrojení Lisa Kleypas

Autorku mám moc ráda, její knihy se čtou velmi dobře a příběhy mě také dost baví.

25.12.2023 4 z 5