Damonka12 komentáře u knih
Skvělá historická sága. Občas hodně popisných částí.
2,5 nemám moc ráda povídkové knihy a je těžké je hodnotit, protože některé povídky jsou dobré a některé špatné.
3,5 kniha kterou jsem přečetla už několikrát je zajímavá, ale k dokonalosti jí toho dost chybí.
3,5 kniha je zajímavá, ale trochu mi na ní přijde divné, že se odehrává v průběhu let a ne měsíců či týdnů jako jiné.
Úžasná kniha, má vše, co správná erotická kniha potřebuje. Autorka opět nezklamala. Jsem naprosto nadšená a okamžitě potřebuji další díl.
Velice průměrná kniha, která je zajímavá, ale ne výjimečná.
Úžasná romantická kniha vhodná na čtení o Vánocích.
4,5 dokonalá kniha na závěr roku. Vánoční romantika. Nemohla jsem sáhnout po něčem lepším.
4,5 Dokonalá S. J. Maas jako vždy, jediné co zde chybělo byla akce. Jinak nemám co vytknout. Rhyse a Feyre miluji jako Cassiana, Mor a ostatní.
Zatím nejhorší, vše se točí jen kolem divadelních představení a divadel. Z předchozích dvou knih (New York a Londýn) jsem i poznávala město, zde skoro vůbec, chybělo mi to tam.
3,5 na toto téma už jsem četla spoustu knih a byly lepší než tato. Konec mě zde zklamal.
2,5 příběh měl něco do sebe, ale mě rozhodně nebavil. Asi to není můj šálek kávy.
Zde musím hodnotit každou povídku zvlášť protože první byla dokonalá, druhá děsná a poslední průměrná.
3,5 kniha je naprostý průměr. Moc se mi nelíbila. V prvním díle jsem si zamilovala postavy a v druhém jsem je nesnášela a naopak, ale sérii určitě dočtu.