Damonka18 komentáře u knih
Možný SPOILER !!!
Pane bože! To je poprvé, co mě autorka tak zmátla. Nechci psát spoilery, ale já celou dobu myslela, že Kaden je princ a Rafe byl zabiják. Více než půlku knihy jsem si to tak myslela a pak Kaden přepadne Liu a.....WTF?!? Jsem listovala zpět a snažila jsem se najít nějaký vodítka. Já byla úplně zmatená, že jsem to nepoznala. XD Jinak kniha je velmi čtivá, příběh je zajímavý a jsem zvědavá co z toho vyplyne.
Je to fajn knížka. Začátek byl velmi poutavý, ale konec mě celkem zklamal. Byl moc uspěchaný. Jinak se to četlo dobře, postavy byly zajímavé. Nejradši jsem měla Imbolc. :3 Vřele doporučuji.
Opravdu skvělá a hlavně hrozně sladká knížka. Někteří by ji asi nečetli kvůli hlubšímu vztahu mezi chlapci, ale já jsem ji s otevřenou náručí uvítala. Jak muffin a čaj ti změní celý život :)
Na tuhle knížku jsem čekala velmi dlouho. A teď co jsem to dočetla, mi je líto, že jsem nečetla i během maturit. Je to úžasná knížka, plná dech beroucího příběhu, lásky, kouzel. Čte se lehce a neotrhnete od ní ruce ani oči dokud neobrátíte poslední stránku. Moc se autorce povedla. :3
Úžasný závěr. Přiznám se že jsem se dost bála, že někdo z hlavních hrdinů umře. Nestalo se!! Pecka na konec. Nechtěla jsem za boha dojít na konec! Na tuhle sérii nikdy nezapomenu. Žili štastně, až......do konce svých dnů! :3
Konečný díl mě trošku zklamal. Nemohla jsem to dočíst. Konec byl strašně chaotický. Ale jinak užasná série. Určitě si přečtu Dceru.
Jako první díl. Úžasné čtení. Pohltilo mě to tak, že jsem chtěla na Maxona řvát místo Americy (Ať ji nechá být a propustí ji). To se mi jěště nestalo. Doslova mě to zasáhlo u srdce. Nádhera.
Úžasná knížka. Nemohla jsem odtrhnout oči ani ruce. Přímo jsem si zamilovala Maxona, ale Aspena jsem nijak zvlášť ráda neměla. A Americu jako hlavní hrdinku jsem si též zamilovala. Hlavně pro její humor a drzost. Megagigantický palec nahoru.
Skvělá kniha. Slabší konec, ale příběh velmi poutavý. Mohlo by být pokračování.
Pořád s Levanou nemůžu soucítit. A to mě vždy povídky změní pohled na tu osobu. Ale tady se to nestalo. Vždyť co udělala je nenormální. Zabít svoji neteř. Zabít svého milovaného a jěště předtím ho donutit si ji vzít. Jediné je mi líto, co ji provedla sestra. Levanu mít ráda nikdy nebudu. Ale jinak svěle napsané.
Velmi dobré zpracování. Zkombinovat umění a kouzelný svět. A přidat nové bytosti jako Strážní věž. Nádhera. Nemůžu dát plný počet hvězdiček, protože konec by měl být nejaká pecka a u téhle knihy konec byl o ničem. Ale druhou knížku si rozhodně přečtu.
(SPOILER) Třetí díl mě trochu zklamal. Myslela jsem si když to bude závěrečný díl, bude to mít nečekaný konec, ale bylo to slabé. Nejvíc se mi líbil první díl. Jsem ráda že jsou spolu John a Pierce a že by mohli mít děti. Mám ráda řeckou mitologii a tahle série se celkem povedla.
Vážně krásná knížka. Byla trošku slabší než první díl (aspoň pro mě), ale ani tak nezklamala. Těším se jak to všechno dopadne.
Jedna z knih u kterých jsem uronila slzy. Příběh začal dobře a trochu mi připoměl Stmívání, ale překvapilo mě že to bylo ze tří pohledů. ( bylo to fajn, než jsem si zvykla). Konec jsem tak trochu očekávala, ale ne až tak krutý konec. Velmi smutný konec.
Krásný! Bombastický! Nemělo to chybu. Jen malou. Škoda že se tam víc neobjevil princ Mahdi. Na začátku se mi strašně líbil. Hlavně v Serafinině vzpomínce. Ale už se nemůžu dočkat na pokračování.
Na tenhle díl jsem slintala měsíc! Celkem mě Julian naštval jak byl až moc hodný. Když byl zlý...mělo to šmrnc. A ta konečná hra? Čekala jsem něco zlověstnýho ( jako hlavy na kůlech a podobně), ale tohle? Jěště lepší. Tunel lásky a zoufalství. Ale konec mě neuveřitelně zklamal.
Romantická, lehce erotická a VTIPNÁ!!! Za tohle bych dala autorce tých hvězdiček deset. Není co dodat. Zase jedna ze skvělých knížek.
Ze začátku jsem si tak přála aby byla s tím Kovbojem a Knihovníka aby zavrhla, ale za pár stránek jsem ZAVRHLA HANKA! PRASÁK! Ale Clark? Jiná kapitola. Boží chlap a že má jméno jako Superman a je knihovník? To není náhoda. :D Bylo to vážně dobré. Slupla jsem ji během dne, ale není tak dobrá jako první díl. Tak ubírám jednu hvězdičku.
Velmi vtipná a úžasná knížka. Oblíbila jsem si malého Mikee. Byl úžasný. Poprvé jsem četla takovou knížku a moc se mi líbí.
Reset. Na začátku bez emocí a kamarádů. A na konci skoro lidskou osobou a s láskou. Wren Stoosmasedmdesátka se za celou knihu změninla k nepoznání. Callum a Wren kdo by to řek že? :D
Zatím moje nejlepší kniha o rebélii. Ale líbilo by se mi kdyby autorka napsala povídku o Wren nebo dalších ( jěště před Resetem). Knize bych mohla dát tých hvězdiček víc než pět. Zaslouží si víc.