dancadragneel komentáře u knih
Knihu jsem si zapůjčila v knihovně a ke vší smůle nedocetla a tak pro mě bylo velmi mile překvapení, když se objevila pod stromečkem... kniha je jednou z opravdu skvěle napsaných fantasy ve které není hlavní láska ale právě to tajemno, které dokáže člověka dostat... mrzí mě že se Argo nerozhodlo vydat druhou knihu poněvadž bych moc ráda věděla jak to bude pokračovat, poněvadž jsem se zatím dozvěděla málo... budu věřit že e Bůh smiluje a další díl vyjde
Tahle kniha je pro mě jednoznačně nejlepších z těch co jsem měla zatím možnost přečíst... Příběh byl tak poutavý, že se kniha četla jedním dechem a s postavami jsem se ihned ztotožnila a zamilovala se do ně. Spojit svět chimér a andělů je bombastický nápad, který si mě ihned získal. Autorka prostě dokázala něco co ještě nikdo před ní. Vytvořit dokonalý tajuplný svět s dokonalou historii a postavami. Nejvíc mě však překvapilo jak dokázala autorka překrásně popsat Prahu... Přenádherné, rozhodně doporučuji
Za mě je to kniha, která patří začínajícím čtenářům (15-18 let) scifi žánru. Je to zajímavá kniha, ale pro člověka mého věku už tam chybí více popisu, více zajímavostí o postavách a více informacích. Přesto všechno se mi kniha jako taková líbila. Je to příjemná oddychovka. Jediné co mi vadilo, že na prvních dvaceti stránkách každé části se dělo něco, poté většinu knihy byl relativní klid a pak na konci 50 stran byl velký výbuch všeho až to člověk někdy neměl šanci rychle pobrat.
Ale i přesto vřele doporučuji jako první z knih, co si chce puberťák přečíst společně s Hunger games a Divergencí.
Oblíbená kniha mého muže a teď i moje. Je to krásný příběh plný klucicich lumpáren a dobrodružství. No a ponevadz se to odehrává v mistech kde zijeme tak je to proste krasny číst.
Nejoblíbenější pohádka naší dcery hned po Bambim. Čteme ji snad každý večer.
Lví král u nás patří momentálně k nejoblíbenějším pohádkam. Teda aspoň u dětí. Já už bych jí po padesáté číst nemusela.
Tlapková patrola je u nás jistota a tahle knížka je za mě zatím nejlepší. Jsou tu krásné ilustrace, překrásně napsané příběhy, které nejsou ani nijak krátké ani nijak dlouhé. Naše děti si knihu zamilovali, stejně jako já. Za mě super volba...
Dcera tohohle kolouška jednu chvíli naprosto milovala. Pohádka v televizi u nás běžela každý den během odpoledního odpočinku a teď jí dokonce velmi často čteme před spaním. Je to milá pohádka sice se smutným průběhem, ale i tak je prostě kouzelná.
Knížka pro malé děti. Jsou tu krásné krátké příběhy, které neurazí. Za nás super kniha na spaní.
Takhle oni ty pohadky asi nejsou špatný, ale některý....ten příběh byl pro mě s přítelem až k smíchu a nedávalo to vlastně nějak smysl. Reálně jsme nepochopili, co je super na tom dát kluka do sudu a na strom aby náhodou za námi nešel? No není to špatný, ale asi už víckrát ne
Kniha, kterou by měl mít snad každý fanoušek Tolkienova světa. Pan Howe krásně kreslí a text byl též zajímavý. Pěkná kniha.
Pohádky o Bingovi u nás v televizi běhali dost dlouho. Je to hezká kniha jen je mi líto, že u některých těch příběhu prostě chybí některé věci nemluvě o tom, že ten styl psaní úplně není můj šálek kávy.
Děti tuhle edici prasátka Peppa milují a závodníka čteme furt dokola.
Je to hrozně pěkná knížka. Je kouzelná a pro děti krasně napsaná a ty ilustrace jsou jak pohlazení po duši. Vřele doporučuji
Musím říct, že je to docela moc pěkná pohádka o žábě, která se neumí rozhodovat. Nejen, že příběh je pěkný, ale taky poučný. Za mě moc pěkná pohádka
Peppa je super na seznámení se školkou. U nás velmi oblíbená
Na večerní uspavani super kniha. Není to žádný zázrak literarury, ale děti to baví.
Za mě hezká kniha. Mile mě překvapilo, že zde nikdo nevnucuje nic. Prostě dva tučnáci, co se měli rádi a dali možnost jedomu vajíčku nezaniknou, ale naopak přežít. V divočině by to vajíčko nemělo možnost. Takhle jí dostalo. Je to nenasilná četba o tom, že láska je různá a důlležitá.
Za nás krásná četba k odpolednímu spánku. Syn mašinku Tomáše miluje a naše sbírka se pomalu zvětšuje
Mašinka Tomáš momentálně u syna vyhrává. Já jsem teda i docela ráda protože ty příběhy jsou dost krásné. Jsou to jednoduché a dobrodružné příběhy, u kterých se mu krásně usína.