danka13

Hodnocení je velmi jednoduché, knihu jsem si užila, ráda si od všech autorů přečtu něco dalšího.

Detektivky téměř nečtu, ale tato se mi líbila. Nezbývá než doporučit. Přežila jsem i docela drastické popisování vražd :-), hlavně, že hlavní hrdina přežil, už louskám další s číslem 10.

Všechny příběhy jsou zajímavé, přečetla jsi ji jedním dechem, jak se říká. Těším se na další.

Knihu jsem si vzala do tepla na dovolenou, hlava mě z ní rozhodně nebolela, mám ráda dobré konce.

Zajímavá, od začátku do konce, a mám ráda, když konec je dobrý, v životě to tak většinou nefunguje.

A žili spolu šťastně až do smrti. Konec dobrý, všechno dobré, hlava z té knihy určitě nebolela, je docela čtivá.

Já nevím, co všichni pro této knize mají. Je to krásná ukázka toho, jak krásně se dá žít a život si užít. Jen ten konec mě trochu šokoval.

Škoda, že jsem jako první knihu četla Ranhojiče, líbil se mi více, ale kniha je čtivá a zajímavá.

Po přečtení prvního dílu jsem se těšila na druhý, nezklamal mě.

Asi jsem čekala trochu víc, ale čtivá kniha to je. Řekla bych, že první díly mě bavil víc.

Taková klasika tohoto spisovatele, chvílemi jsem se v ději tak trochu ztrácela, ale pak jsem se zase našla, hlavně, že všechno dobře dopadlo.

Spisovatel patří mezi mé oblíbence, tuto jsem dlouho odkládala, těšila jsem se na ni moc a nezklamala, jako vždy.

Asi jsem čekala trochu něco jiného, ale vcelku se mi kniha líbila, tuto spisovatelku mám ráda.

Kniha se mi líbila, kupodivu i Annie, i když jsem z počátku myslela, že to nedám, nakonec příběh byl docela zajímavý.