danka13

Moje první kniha této spisovatelky a jsem velmi spokojená, už se těším na druhý díl.

Spisovatelku mám moc ráda, na Porodní bábu nedám dopustit a vypadá to, že už je na světě i Christian, hurá na další díl :-)

Hezký příběh, dá se říci i s dobrým koncem, určitě se na vilu pojedu podívat.

Krásný příběh, i jsem si pobračela. Život není vždy jen růžový.

Krásný, hodně smutný příběh, ale s docela pěkným koncem, kniha se četla sama, moc pěkně napsané.

Kniha se Paní Tučkové opravdu povedla, takových informací není nikdy dost. Krásně napsáno, vřele doporučuji.

Krásný příběh, kniha se mi moc líbila. Takových není nikdy dost.

Asi jsem čekala trochu víc, ale čtivá kniha to je. Řekla bych, že první díly mě bavil víc.

Tak trochu pohádka s dobrým koncem, to mám ráda, jen se tomu moc nedá věřit.

Na tajemno moc nevěřím, ale knihu jsem si koupila proto, že moje máma ve Vernířovicích vyrostla a máme to tu blízko. Líbila se mi.

Jedna z nejhezčích knih jaké jsem kdy četla a že jsem i za svůj život už přečetla opravdu hodně. Takové knihy mám moc ráda a vyhledávám je.

Hezké, čtivé, závěr mě překvapil, překvapila mě i spousta nových informací o 2.světové válce, doporučuji.

Všechny se mi líbily, ta poslední nejvíc.

Zajímavý námět, asi bych si knihu nekoupila, ale dostala jsem ji jako dárek. Byla jsem mile překvapená. Je to první díl série, jsem zvědavá na pokračování.

Kniha se mi moc líbila, čtivá detektivka, hodně překvapivý konec, dokonce jsem vydržela se na konec nepodívat :-)

Knihu jsem dočetla, ale žádné velké nadšení jsem z ní neměla. Mlčící fontány, Sůl moře a V šedých tónech se mi líbily mnohem více. Ruta je pro mě milým překvapením, ještě mám v knihovně její poslední Musím tě zradit.

Škoda, že nemohu dát víc hvězdiček, úžasná kniha a mrzí mě, že jsem ji téměř rok bez povšimnutí sušila v knihovně. Ale ještě mám tři od této spisovatelky, musím to napravit. Jdu na to :-)