Dany1006 komentáře u knih
Co se mi líbí:
- Děj Geralta a jeho společníků je zajímavý.
- Děj Ciry je zajímavý.
- Děj Yennefer je zajímavý.
Co se mi nelíbí:
- Děje ostatních postav je nezajímavý a o ničem.
-Těhletěch dějů o ničem je tam spousta.
Hodnocení: 3*
Co se mi líbí:
- Děj Geralta a jeho společníků je zajímavý.
- Děj Ciry je zajímavý.
Co se mi nelíbí:
- Děje ostatních postav je nezajímavý a o ničem.
-Těhletěch dějů o ničem je tam spousta.
Hodnocení: 3*
U knihy mě štvala délka kapitol. Příběh byl dobrý, ale že bych měl nutkání knihu číst pořád, to ne.
Bylo pro mě zajímavé sledovat Hannibalovo dětství. Uděluji knize *
Kniha se mi líbila. Povídky skrývající se uvnitř této knihy byly z mého pohledu velmi originální. Po přečtení každé z nich jsem si přál, aby daná povídka měla o několik stránek více.
Uděluji knize 5*
Tato kniha byla druhá, co jsem od Sapkowského četl. Kniha si velmi rychle získala moji plnou pozornost. Bohužel, po pár kapitolách, už ji ztrácela. Od čtení mě odrazovala délka kapitol. Nemam rád kapitoly dlouhé přibližně 10 stran. Děj knihy na mě působil dost zmateně. Chvíli Geralt něco dělal a asi po jedné kapitole, už byl někde úplně jinde a dělal něco jiného.
Uděluji knize 3*.
Skvělá knižní série. Vždy jsem byl překvapen, kolik jsem toho za večer přečetl.
Když jsem tuhle knihu uviděl v knihovně, vůbec jsem nevěděl, co od ní ní mám čekat.
Kniha je napínavá a během čtení se mi jí nechtělo odložit.
Doporučuji přečíst.
Kniha je naprosto skvělá. U většiny knih mi střídaní dějových linií vadí, ale u této knihy mi to nevadilo.
Kniha je vázně skvělá! Čte se jedním dechem. Akorát dějová linie Eragonova bratrance Rorana mě nezajímala!
Kniha se mi moc líbila! Akorát ten začátek byl pro mě nudný! Možná pro to, protože jsem předtím hrál hru! Ale jinak skvělá kniha! Určitě doporučuji přečíst. :)