Dara komentáře u knih
Opět perfektní, nemohla jsem se od toho odtrhnout :-) Ze série o Jane Rizzoliové a Mauře se mi líbila asi nejvíc. Kdo má rád thrilery, vřele doporučuju. Tess je skvělá
Skvělá detektivka.Tess Gerritsonová je opravdu profík. I když se jedná o další otřesný případ, příběh se čte skvěle a nechybí tam lidskost. Už se těším až si přečtu její další knihu.
Dobrá detektivka, jen zbytečne zdlouhavá, já bych ji zkrátila ze 400 stran na 200 :-). Bylo tam hrozně moc postav, moc jmen, ztrácela jsem se v tom...a milostná zápletka se mi zdála zbytečně moc sladká,trochu mimo realitu :-) Jinak hezká knížka, číst se to určitě dalo :-)
Nádherná kniha, skvěle napsaná. Smekám před mladým autorem. Jen mě mrzí že jen 2 tituly jeho knih byly přeloženy do češtiny a druhá kniha -protože Tě miluji není k sehnání :(
řekla bych hodně autobiografické....zvlášt ted potom co se jí stalo, mám ten pocit
Podle mě nejlepší kniha od Monyové a to jsem četla všechny...hodně vtipná, rozesměje... ale konec je smutný ....všem doporučuji