degus komentáře u knih
Knihu jsem četla už podruhé, ale bavila mě stejně jako když jsem ji četla před rokem. Marissa Meyer je prostě úžasná.
Vzhledem k tomu jak moc mě nadchly série Nástroje smrti a Pekelné stroje, jsem se trochu bála, že budu z knihy zklamaná. Tato domněnka však vzala po několika stránkách za své.
Kniha byla nádherná. Cassandra Clare se prostě opět předvedla v tom nejlepším světle a já nedočkavě vyhlížím další díl:)
Kniha nebyla špatná a četla se mi lehce.
Mnohem víc by se mi však líbilo, kdyby nepopisovala události předcházející Alence v říši divů a vyprávěla svůj vlastní příběh. Zápletka i charaktery postav by zůstaly stejné, jen prostředí by se změnilo a nebylo by vázané na už vzniklý svět.
Vím že jde o prequel a autorce se určitě skvěle vyvedl. V jiném provedení by mě však kniha zaujala o mnoho víc.
Úchvatná kniha.
O potopení Wilhelma Gustloffa jsem nikdy předtím neslyšela a moc se mi líbilo, jak autorka této tragédii dokázala vdechnout život.
Kniha byla čtivá a doslova mi mizela pod rukama.
Kniha mě mile překvapila.
Popravdě řečeno se mi do ní vůbec nechtělo. Nakonec jsem se ale překonala a jsem za to ráda.
Líbilo se mi, jak pěkně byla propracovaná postava starce a jeho do detailu popsané myšlenkové pochody a hlavně, jeho pro mě až nepochopitelná odhodlanost a víra. I prostředí, ve kterém se děj knihy odehrává, se mi zamlouvalo, bylo to pro mě něco nového.
Kniha byla prostě krásná. Akorát ten konec mě trochu mrzel. :)