denča1000

Kniha je velice zajímavou biografií Kajínka.. Bylo zajímavé poznat život a minulost tohoto člověka. Po přečtení knihy, jsem tak nějak přehodnotila pohled na Kajínka a uvědomila jsem si, že pokud to je pravda, je to zcela jiný člověk, než za jakého jsem ho pokládala. Jeho vyprávění o krádežích, kdy lidem neubližoval mě velice překvapilo. Přece jen mi přišlo, že se často v knize vychloubá, že kam přišel v tom byl nejlepší, ale možná to tak opravdu bylo. Doufám, že slibovaná kniha vznikne a už se těším, až si ji přečtu.

Knihu jsem si koupila, protože jsem myslela, že bude o něčem jiném. Myslela jsem, že se v ní bude odehrávat děj a ne, že bude o natáčení atd. Nakonec jsem se do knihy natolik začetla, že jsem se od ní těžko odpoutávala a to jsem neviděla ani jeden, jediný díl pořadu Dr. House. Kniha mě tedy nakonec velmi zaujala. Líbí se mi, jak je psaná- styl písma, (nejedná se o nekonečné popsané stránky stejného stylu, ale hezky rozložené psaní, jiná písma) komentáře účastníků natáčení. Je velice zajímavá, hezké fotografie. Jsem nakonec ráda,že jsem si tuhle knihu koupila a přečetla, protože je skvělé dozvědět se něco o natáčení- jak probíhalo, o hercích, režisérech, rekvizitách, maskérnách, prostě ovšem co k natáčení patří. Je neuvěřitelné kolik lidí a práce kolem pořadu je. Přála bych si, aby se taková kniha napsala i o jiných seriálech. To by potom bylo dokonalé. Určitě knihu doporučuji každému milovníku Dr.House, ale i těm co seriál nikdy neviděli. Možná časem shlédnu i já celý seriál. :-)

První kniha, kterou jsme od Montyho Robertse přečetla. Uchvátila mě natolik, že jsem ihned chtěla další jeho knihy. Je obrovská škoda, že napsal jen tak málo knih, protože já jeho knihy miluji. Mohu je číst stále a stále dokola a neomrzí mě. Kniha vypovídá o jeho životě. Jak žil, o jeho rodině a vztazích s nimi a samozřejmě o koních, jak se naučil s nimi zacházet po svém a také o tom co dokázal. Je to neuvěřitelný člověk.. Nechápu, že jsme tyhle knihy nečetla již dříve.

Jako malá jsem tuhle knihu milovala, neustále jsem si ji prohlížela a neustále jsem se učila díky skvělým obrázkům. Kniha, která mě jako dítě nikdy neomrzela. Místo tabletu by v ruce mělo každé dítě držet tuhle knihu a vyrůstat na ní.
Výtečná kniha pro milovníky plemene dalmatinů. Já jsem s knihou vyrůstala a taktéž mi zůstane v knihovně.

Hezká naučná kniha, stejně jako ostatní od autorky. Krásné fotky, důležité informace a užitečné rady, kterých není nikdy dost. Líbí se mi tyhle knihy, jsou velmi pěkně psány a vysvětleny. Doporučuji mít doma tuhle knihu, dle příslušného plemene psa. :-)

Moc hezký psaná a vysvětlená učebnice. Koupila jsem si ji do 4 ročníku, když jsme maturovala z matematiky a doporučují každému dalšímu.

Zajímavá zručná kniha, díky které dokážete vyrobit spoustu hezkých věcí. Pro mladší slečny skvělá.

Jako dítě jsem tuhle knihu milovala. Stačilo mi v ní jen listovat. Jsou v ní hezké obrázky a hezké psaní. Pro děti jako stvořená.

Kniha je hezká, ale smutná. Tahle kniha už je přece jen více podobná realitě a není to pořád ta samá pohádka dokola, jak se kůň vrátil a jak koně dostala...

Hezké, ale takové nereálné.Posadit na koně někoho kdo na něm nikdy neseděl a pustit ho do přírody, je naprosto šílené. Ale je to jen kniha pro mládež, takže spíše taková pohádka.

Je to kniha pro mladší devčata, já jsem ji četla jen proto, že zrovna nebyla po ruce jiná kniha. Nemám ráda nadpřirozena, ale přesto je kniha hezká,ale i smutná. Mít o 10 let méně, tak bych knihu hltala.

Naprosto nádherná, úžasná, fascinující kniha, která každému čtenáři vezme dech. Zážitky, které Monty Roberts prožil, a které popisuje a vůbec co všechno dokázal, je naprosto neuvěřitelné. Jsem mu vděčná za knihy, které napsal a ve kterých popsal veškeré jeho pocity a zážitky. To co v knihách popisuje je dokonalé. Kniha, do které jsem se začetla a velmi těžce jsem se od ní odpoutávala, velmi mě pohltila a přála jsem si, aby pokračovala, protože na to jak je krásná je příliš krátká. Musím přiznat, že na konci jsem měla dokonce slzy v očích. Doporučuji každému koňákovi.

Velmi hezké, napínavé a zajímavé čtení, které každého zaujme a těžko se přestává číst. Miluji takové žánry. Doporučuji přečíst.

Další z řad naučných knih, která by neměla chybět v rukou začátečníků.

Velmi naučná a podrobná kniha, kterou by si měl každý začátečník přečíst předtím, než se přiblíží ke koni. Já ji dostala asi v 10 letech a pořád jsem si ji pročítala a listovala v ní. Když jsem o dva roky později začala na koni jezdit, vnímala jsem ji zase o něco jinak, ale dala mi důležitý základ, který jsem potřebovala. Doprovázela mě jako malou začátečnici a dodnes, ačkoli ji již dávno nepotřebuji, ji mám v knihovně.

V dnešní době se dají veškeré informace najít na internetu, přesto jsem zastánce knih a proto miluji jakékoli příručky o zvířatech, kde se dozvím jak o ně správně pečovat, co potřebují a i přesto, že to je třeba samozřejmé, nikdy neuškodí si o tom něco přečíst. Proto dávám téhle knížce vysoké hodnocení, neboť užitečných rad není nikdy dost.