DendousSKS DendousSKS komentáře u knih

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Mě to teda nezaujalo a také jsem to ani nedočetla dokonce, to nešlo :D. První cca 200 stránek je o o ničem jenom se sem se dozvěděla jak ta Bella chodí do školy a co dělá po škole. Hrozně záživný :D

25.11.2011 1 z 5

Agáta a doktor Lupa - Sídliště v ohrožení Agáta a doktor Lupa - Sídliště v ohrožení Gerit Kopietz

Rozhodně nejslabší z této edice. Všechny mě zaujali a četla jsem je pořád dokola,ale tadytu epizodku na sídlišti jsem sotva dočetla a nikdy víckrát už do ruky nevzala.

25.11.2011 1 z 5

Agáta a doktor Lupa - Dvojčata Agáta a doktor Lupa - Dvojčata Gerit Kopietz

To byla moje vůbec první přečtená knížka,když opominu knížku halí,belí :D Jak já todle žrala a hlavně tadyten díl. Přečetla jsem to snad 100x. Pro děti určitě skoro celá tato edice je skvělé počteníčko a odpoutání od počítače :D V tom roce 2003 jsme si jí skoro všichni ze třídy přáli pod stromeček :D

25.11.2011 5 z 5

Máma, mistr trapasů Máma, mistr trapasů Thomas Brezina

Máma,mistr trapasů? Já bych spíše řekla Knížka,mistr odpadů. Todle byl náký Brezinův omyl. Chápu,že název knihy zní dobře a spousta dětí si to přeje dostat a už se nemůže dočkat na skvělé počteníčko stejně jako já v té době kdy ta kniha vyšla u nás,ale bohužel kniha to očekávání hrubě nesplnila.

25.11.2011

Pád do temnot Pád do temnot Christopher Pike

Pro studenty práva skvělá knížka :D Vůbec sem netušila,že to tak dopadne. Dokonale popsané děje z prostředí soudní síně a myšlenek hlavních hrdinů,ale zase přílíš složitě napsané rozzuzlení.

25.11.2011 5 z 5

Letní štvanice Letní štvanice Robert Lawrence Stine

Knížka ze začátku opravdu chytne a nepustí. Poměrně originální a hlavně nepředpovídatelný děj. Atmosféra působí opravdu temně,ale konec mě přišel jakoby autorovi došel nápad. Jinak vřele doporučuji. Knížka zaujmula a udělala na mě dobrý dojem což se teda nedá říct o tom jejím konci.

25.11.2011 4 z 5

Půlnoční přízrak Půlnoční přízrak Robert Lawrence Stine

Husí kůže mě při čtení této knihy opravdu naskočila. Atmosféra je celkem dobrá. Konečně knížka s překvapivým a naprosto nečekaným koncem. Nebudete litovat.

27.10.2011 4 z 5

Maska Maska Robert Lawrence Stine

Jak knížka tak film mě hodně zklamal. Před 6 lety mě rozhodně husí kůže nenaskočila jako u jiných knížek z této edice. Ani že se děj knihy odehrává v době svátku Halloweenu na atmosféře moc nepřidá. Taky si myslím,že je to spíše taková malá parodie :). Mé hodnocení nezachránil ani konec,který dopadl podle očekávání. Nedoporučuji

27.10.2011

Přebyteční Přebyteční Gemma Malley

Moje nejoblíbenější kniha :) Tato kniha chytne a nepustí. Opravdu skvělí a napínavý příběh a doufám že se takovédleho světa jako je v této knize nedočkám :D

27.10.2011 5 z 5

Duch z opuštěného domu Duch z opuštěného domu Robert Lawrence Stine

Pojďte se bát! Hororový příběh vcelku ano. Bavilo mě to číst a mile mě překvapil konec.

27.10.2011 4 z 5