Dendyna Dendyna komentáře u knih

Tchyně a uzený... Tchyně a uzený... Simona Monyová (p)

Super čtivo, bavila mě

16.02.2021 4 z 5

Hygge - Prostě šťastný způsob života Hygge - Prostě šťastný způsob života Meik Wiking

Už číst tuhle knížku je vlastně "Hygge".

30.05.2019 4 z 5

My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Přečteno už na střední, drsné svědectví jedné generace poznamenane pachuť tvrdých drog

Manželský pakt Manželský pakt Michelle Richmond

Výborné !

13.01.2019 4 z 5

Tajemství plánu vašeho života Tajemství plánu vašeho života Ruediger Schache

Jedna z mála knih která mi zodpověděla na otázky života a řekla jsem si "Aha, tohle dává smysl" ...

06.01.2014 5 z 5

Dívka v zeleném svetru Dívka v zeleném svetru Daniel Paisner

Autentické vyprávění hlavní hrdinky, která si jako dítě se svým bráškou prošla opravdickým peklem. Neumím si představit jak se děti dokázaly s takovými hrůzami vyrovnat. Kniha je čtivá, občas jsem měla pocit jako bych v kanále byla s hlavními hrdiny a naslouchala hučení řeky Plotvy. Vůle žít, soudržnost, rodičovská láska, a hlavně naděje pro mě představuje hlavní linii tohoto díla.

16.08.2022 5 z 5

Před pádem Před pádem Noah Hawley

Začátek skvělý, pak přišlo zklamání protože ta počáteční dobrodružná záležitost vyšuměla v naprostou nudu, nedočetla jsem

20.02.2021 1 z 5

Bídníci Bídníci Victor Hugo

Krásná klasika

16.02.2021 5 z 5

Citový život zvířat Citový život zvířat Peter Wohlleben

Pěkné, čtivé, zajímavé náhledy do říše zvířat

01.07.2020 4 z 5

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Knížku jsem bohužel nedočetla, nejspíš je to tím že x knih na podobné téma už mám načteno, a knížka dle mě nedosahuje kvalit jako u titulů Za zavřenými dveřmi, Manželský pakt nebo Stíny nad zálivem. Bylo to jako tahat za nekonečně dlouhou nit s touhou narazit na akční dějový uzlík, vzdala jsem to.

31.07.2019 2 z 5

Tajemství sedmi závojů Tajemství sedmi závojů Ruediger Schache

Zaujala a vřele doporučuji

06.04.2019 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Ze začátku mi vadilo střídání obou žen ve vyprávění, ale pak jsem si zvykla, knížka je čtivá, dobře promyšlená, napínavá, doporučuji.

Tajemství letního odpoledne Tajemství letního odpoledne Kate Morton

Ke knížce jsem se vracela, spád dostala až v druhé polovině, nečetla se lehce, ale v závěru oceňuji promyšlenost příběhu a originální konec.

24.05.2022 3 z 5

Suši v duši Suši v duši Eva Urbaníková

Knížka mě bavila, japonská kultura mi odjakživa zavání tajemnem, děkuji za úžasný náhled, obdivuji s jakou sílou se paní Denisa dokázala poprat s nelehkým osudem, no a dokonce na straně 157 jsem se po dlouhé době od srdce zasmála, hlavní hrdinka neztrácí přese všechno smysl pro humor a naději.

28.08.2019 4 z 5

Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Čtyři dohody – Kniha moudrosti starých Toltéků Don Miguel Ruiz (p)

Líbila se mi, moudré myšlenky..

06.04.2019 4 z 5

Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

Velmi silné čtení !

13.01.2019 4 z 5