denny276 komentáře u knih
No vzhledem k nedospělému chování Charlotte se dalo předpokládat, jak to celé skončí,takže žádné překvapení...avsak Charlotte na druhou stranu překvapuje vlastně neustále,v podstate vším, co dělá. Celá série mě bavila a četla se sama.
První díl obsahoval o něco více vtipnejších scén, avšak oddychovka je to pořád dobrá a čtení jednoduché. Což jsem přesně na léto potřebovala .
Kniha splnila mé očekávání. Super oddychovka na léto u které se nemusí přemýšlet a pobaví. Charlotte je prastena a situace,které se jí stávají, jsou někdy úsměvné a jindy zapíchají u srdce. Líbí se mi i ostatní postavy příběhu. Během tří dnů jsem přečetla tři knihy z této série. Ta čtvrtá mi ještě v knihovně chybí.
Po delší době jsem opět narazila na vztah učitel a studentka... no vlastně proč ne. Kdybych nebyla milovnicí Danta, tak bych půlku knihy přeskočila...některé pasáže čtenářky nepochopí, tedy pokud se nezajímají o Danta, a mohlo by se lehce stát, že je kniha začne nudit a bude jim připadat nesmírně dlouhá. Nicméně styl psaní se mi líbil ,knihu jsem přečetla jedním dechem a krásně si u ní odpočinku la.
Barvitost pokračování mého oblíbeného erotického díla. Sice o malinko slabší-ale zanedbatelně. Kniha je velmi čtivá a erotikou to jen hýří. Psané podaní je neskutečně chytlavé .
Pro mě kniha, která splňuje mé požadavky na tento druh četby. Byť má starší datum vydání, nezbývá mi nic jiného, než chválit. Krásně popsané erotické scény- nádherná barvitost jazyka. Četlo se mi to úplně samo. Myslím si , že kniha je v dnešní době podceňovana, je mnohem lepší než kdejaký dnešní titul...
Pro mě jednoznačně nejlepší český spisovatel. Podání pana Kulhánka mě snad nikdy nepřestane bavit. Už při první jeho knize jsem si řekla, že si nemohu nechat ujít žádnou.Akce se rozvíjí hned od začátku a páně Kulhánkův smysl pro humor mi naprosto učaroval.
80 dní... ač je mi to líto, ale nemohu jinak- nevím co mě to napadlo,že jsem se po přečtení prvního dílu vrhla na druhý... nápadů se zde moc nevyskytuje a v příběhu je neskutečně mnoho zbytečně táhlých pasáží. Kniha nesplnila mé představy,jsem zvyklá na jiné podaní knih toho stylu. Nicméně na zimní dlouhé večery vcelku dobré zahnání nudy.
Tuto knihu jsem četla velmi ráda jako malá a skoro pořád dokola. Pro mě to tenkrát byla skvělá dětská detektivka. František Severýn měl správné úmysly a sem tam se vyskytl nějaký jeho lehčí úlet- takže to nebyl klasický hodňoučký správňáček. Pan Bočan ve mě vždy evokoval jednoho cukráře od nás z města, byl to přesně ten typ. Kniha se četla sama a opravdu mě bavila. Když jsem knihu četla o pár let později, tak mne bavila stejně tak, jako dříve. Bylo ale nejspíše tím, že jsem věděla, co od knihy čekat.