denoush denoush komentáře u knih

Klan Klan Adrienne Young

Knížka zajímavá a děj celkem dobrý, ale asi by to chtělo ukázat trochu víc té nenávisti mezi klany, protože na mě oba klany působili dost přátelsky a nebyl jsem schopný pochopit odpor, který k sobě měli. Samozřejmě fakt, že spolu válčili svědčí o nenávisti, ale z jednoho boje v knize popsaného jsem si nedokázal takový názor utvořit. Překlepy byly celkem opravné a chvílemi jsem si je chtěl začít podrthávat. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to zase tak špatné nebylo.

Chmurný Válečník Chmurný Válečník Alistair Rennie

Když čtete tuto knihu s nadhledem, rozhodně se u toho pobavíte. Já se u toho musel smát nahlas, protože na některé věci, v knize popsané se ani nedalo reagovat jinak. Děj jsem asi úplně nepochopil, a tak jsem to bral jako vtip. Znovu si to asi nepřečtu, ale rozhodně to nehodnotím negativně.

09.02.2023 3 z 5

Lidé Lidé Matt Haig

Tak trochu jsem čekal něco na způsob klasického fantasy, a tak mě potěšilo když jsem v knize objevil humor. Co mě překvapilo, ale ještě víc byl takový trochu filozofický možná až psychologický nádech, který se v knize vyskytoval. Já na takové věci moc nejsem, ale rozhodně to pro mě udělalo knihu zajímavější.

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Takhle originální nápad jsem dlouho neviděl. A nejen nápad byl skvělý, ale dokonce i jeho zpracování. Jediné, co mě trochu zklamalo je, že série ještě není dopsaná, ale rád si na zbylé dva díly počkám, protože tahle série stojí za to.

Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

První kniha od Kopřivy, kterou jsem četl a byla to pecka. Zprvu mě trochu odrazoval počet stran, ale ke konci jsem byl trochu smutný, že už bude příběh končit. Děj byl napínavý, krvavý a brutální. Prostě pecka!

Aktivní kovy Aktivní kovy Štěpán Kopřiva

Rozhodně zajímavá a humorná kniha, ve které je kladen důraz na akci. Chvílemi tam na mě bylo akce možná až moc a hodně často, a tak jsem u toho nebyl tak napnutý. Ale jinak bych jí hodnotil kladně a určitě jí doporučuji.

101 minut 101 minut Štěpán Kopřiva

Jako první se mi do rukou dostaly Kopřivovy sci-fi a fantasy knihy a jeho styl mi velice seděl, a proto jsem se rozhodl zkusit od něj i jiný žánr a rozhodně mě nezklamal. Kniha je vyprávěna dynamicky a rychle, a tak čtení pěkně utíká. Děj byl za mě napínavý a zajímavý.

Luciferovo kladivo Luciferovo kladivo Larry Niven

Skvělá kniha a moc dobře se četla. Ze začátku mě trochu mátlo, jak se přeskakovalo mezi různými postavami, ale moc se mi líbilo jak se jejich příběhy následně protnuly.