Destiny

Překrásná básnická sbírka, která dokáže upoutat i čtenáře, který si nelibuje v poezii.

Velice humorný příběh. Líbí se mi paralely s dnešní společností.

Tato kniha se řadí mezi nejlepší z celé série. Opět autoři přinesli neuvěřitelně poutaví děj, s historickými prvky, které obohatili mé znalosti o kolonizace Nového Světa.

Četla jsem tuto knihu jako povinnou četbu a velice mě zaujala. Ráda si jí někdy přečtu znovu.

Velice originální. U některých pasáží jsem se nemohla přestat smát.

Dle mého názoru je to nejlepší hra, kterou Shakespeare napsal. Děj je strhující a poutaví s morálním ponaučením.

Podle mě je to nejhorší díl celé ságy. Jennsen mě nehorázně štvala celou knihu, kdy neustále útočí na Richarda. Jediné co mi dodávalo sil při čtení tohoto dílu, byla naděje, že se nakonec objeví dvě hlavní postavy.

Skvělá kniha, která zaujme svým příběhem. Velice se mi líbilo vykreslení hlavní postavy a děj.

Víra poražených považuji za nejpovedenější s celé série. Je až neuvěřitelné, jak je děj strhující a emotivní. Tleskám Goodkindovi v jeho pojetí nepřátelského císařského řádu.

Moc krásná kniha, která mě upoutala od začátku dokonce. U mě se řadí hned za Pýchu a předsudek.

Úžasné zakončení příběhu. Richard a Kahlan si můžou konečně na chvíli odpočinout. Rozhodně to budou potřebovat, než se opět vrhnou do nebezpečí v Omen Maschine (Ozubí reguly)