Digiivca Digiivca komentáře u knih

Nemám ústa & musím křičet Nemám ústa & musím křičet Harlan Ellison

Musím říct , že nic horšího jsem nečetla. První povídka se mi líbila. Říkala jsem si super. Pak přišlo autorovo kecání a moje nadašení padlo až tak, že jsem ji odložila. Po dvou letech jsem se k ní vrátila. Přelouskala a odložila. Ještě ušly 2 povídky, zbytek si nepamatuju.

30.03.2022 1 z 5

Chtíč Chtíč Geneva Lee

Tak tento díl se mi líbil o mnohem více než ten první. Konečně se tam něco děla a nebylo to jen samé šu**ní. Víc toho bohužel nemám co dodat.

01.10.2022 4 z 5

Vášeň Vášeň Geneva Lee

(SPOILER) Z této knihy mám rozdělené pocity. Přečetla jsem ji na jeden nádech. Velice mě připomínala 50 odstínů, které jsem též přečetla na jeden nádech. Ale na rozdíl od 50 odstínů, kde jsem si Kate zamilovala, tady mi Clare nesedla. Co nějaká důstojnost? Ať je omámená nebo ne. Ať je sex s chlapem úžasný, ale když byla jednou ovládaná a nelíbilo se jí to a očividně nechtěla ani v tomto případě, když o tom pořád žvanila, tak proč dělala praví opak? A co se týče erotických scén. Některé se mi líbili, ale na mě jich tam bylo moc. Vždyt tam krom toho, že ona pořád fňuká a mají sex nic není. I v 50 odstínech byl nějaký děj. Tady ne. 3*dávám za to, že se to dobře čte.

30.09.2022 3 z 5

Šepot v mlze Šepot v mlze Darcy Coates

Nešlo se odtrhnout. Sice se mi zdál slabší než ty dva předchozí, ale akce je tu dost. Dokonce jsem si i zabulela. Část děje se dá předvídat, ale i tak jsem byla velmi překvapená. Ale já tuhle sérií miluju a hlavně mám ráda knihy od Darcy Coates.

27.08.2022

Calendar Girl 4 - Říjen, Listopad, Prosinec Calendar Girl 4 - Říjen, Listopad, Prosinec Audrey Carlan

Tak konečně dočteno. Podle mého názoru, tato kniha byla zbytečná. Ale chápu, že kvůli třem měsícům musela být napsaná. Tak bych jí aspoň zkrátila. Nechci jí ale křivdit. Sice podle mě je nejlepší asi třetí díl, jelikož je tam nějaká akce, ale i u této jsem si poplakala. Mám ráda knihy se sexem jako jsou třeba odstíny, ale tady mě to vulgární vyjadřování vadilo. A myslím si, že se sexem jako takovým mohla být větší představivost. Měla jsem pocit, že se tam polohy hrozně opakovali.

24.07.2022 3 z 5

Calendar Girl 3: Červenec, srpen, září Calendar Girl 3: Červenec, srpen, září Audrey Carlan

Za mě zatím nejlepší čtvrt roku. Hlavně ten poslední měsíc.

20.07.2022 5 z 5

Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Jedním slovem wau. Bála jsem se, ale já se bojím všeho. Ze všech tech domu, toto patří do tech dobrých.

09.05.2022 5 z 5

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Jelikož jsou tyto knihy obsahově stejné, není moc k této knize co dodat. Jen nebýt Williama skoro by to byla nuda. Ale zase na druhou stranu, sarkazmus a upřímnost Lillit byla boží. Ale Její třešničky u mě zatím vítězí.

22.04.2022

Noci běsů Noci běsů Kateřina Šardická

knihu jsem dostala jako tip. Je to moje druhá kniha přečtená od českého autora. Ani jsem nevěřila jak dobře se čte. Ale na mě je to moc zdlouhavé. Já bych jí třeba o 100 stran zkrátila. Jinak děj se mi moc líbil a super myšlenka. Zvrat na konci knížky jsem vůbec netušila. Také se mi líbí, že hned od začátku se něco děje.

18.03.2022 4 z 5