DINO39 komentáře u knih
Netušil jsem co jsou někteří novináři schopni udělat, za peníze, za slávu, za pocit moci nad lidským životem?
(SPOILER) Skvělá kuchařka, u mích květin mi ale chybí chuť chemie s toxických železničních pražců které jako spolumajitelka má na svém pozemku a tak distribuuje tyto toxické chemikálie dále po proudu pstruhového potoka. Asi pro jedinečnou vůni a chuť.
Předpokládám, že autor bude asi vážně policajt? (ta opatrnost) Hodně mi to připomínalo jak jsem poprvé četl ... To by se veterinářovi stát nemělo (podobnost čistě náhodná, nebo úmysl)? Já osobně jsem u některých pasáží řval smíchy. Následně jsem zakoupil i audio knihu a na cestě do Itálie v autě panoval božský klid bez komentářů spolupracovníků, co doma během 10 dnů udělali a co je ještě čeká udělat a jak mají nebo nemají inteligentní potomky a drahé polovičky. Za mě dobrá oddechová kniha která dokazuje, že i policajt je jen člověk a ne tvor který má za úkol jen buzerovat a rozdávat pokuty.
Fotografická kniha sršící originalitou za každou cenu, vhodná tak pro sjeté umělecké čtenáře komiksů.